Narkotikas, alkohols, iekaustīšana: slavenību bērni, kas pārkāpuši likumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Reti kuram slavenību bērnam izdodas piedzīvot vienkāršu un mierīgu bērnību. Lielāko daļu no viņiem jau kopš dzimšanas ieskauj nauda, slava un uzmanība. Diemžēl bieži tas nāk par sliktu un ir cēlonis jauniešu visatļautībai un likuma pārkāpšanai, ziņo ranker.com. Par nelaimi, arī daļa no slavenajiem vecākiem nav kļuvuši par paraugu saviem bērniem, kas nozīmē, ka patiess ir teiciens «ābols no ābeles tālu nekrīt». Apkopojām dažus slavenību bērnus, kuriem nācies saķerties ar likumu.

 
Foto: Rex Features/ Vida Press

Toms Henks un Rita Vilsone

Čets Henks, Toma Henksa un Ritas Vilsones otrais dēls, cīnījās ar narkotiku atkarību. Viņš iestājās rehabilitācijas centrā 2015. gadā, pēc tam kad bija izraisījis avāriju, kurā cieta šoferis Terijs Mogans. 2016. gadā Toms un Rita tika nosaukti par līdzatbildīgiem cietušā vadītāja prasībā pret Četu. Mogans teica, ka avārijā guvis fiziskas un emocionālas traumas un ka Henks un Vilsone ir daļēji vainīgi, jo zināja par dēla atkarību. Mogans apgalvo, ka Čets bija narkotisko vielu iespaidā, kad noticis negadījums.

 
Foto: Rex Features/ Vida Press

Nikolass Keidžs

Nikolasa Keidža dēls Vestons (dzimis 1990. gada 26. decembrī) tika arestēts par vardarbību ģimenē 2011. gadā. Viņš arī devās uz rehabilitācijas centru, lai ārstētos no narkotiku atkarības.

 
Foto: Rex Features/ Vida Press

Roberts Daunijs juniors

Roberta Daunija juniora dēls Indio Daunijs 2014. gadā tika arestēts par kokaīna glabāšanu. Policija apturējusi automašīnu, kurā braucis aktiera dēls un viņa draugs. Sajutuši gaisā marihuānas smaržu, likuma sargi izlēma veikt automašīnā kratīšanu un jaunieša apģērbā atrada kokaīnu.

Atgādināsim, ka arī Indio tēvam ir bijušas problēmas ar narkotikām, viņam pat reiz tika piespriesti sešpadsmit mēneši cietumsoda par narkotiku lietošanu un glabāšanu.

 
Foto: Wenn Ltd/ Vida Press

Džekijs Čans

Džekija Čana dēlam Džeisijam tika piespriesti 6 mēneši Pekinas cietumā pēc tam, kad viņš policijas reida laikā 2015. gadā tika pieķerts glabājot narkotikas. Ķīnas policija 32 gadus vecā Džeisija dzīvoklī atrada 100 gramus marihuānas. Tas noticis, neskatoties uz faktu, ka Ķīnas valdība Džekiju Čanu 2009. gadā nodēvēja par «pret narkotiku» vēstnesi.

 
Foto: Rex Features/ Vida Press

Brūss Viliss un Demija Mūra

Brūsa Vilisa un Demijas Mūras meita Skauta (dzimusi 1991.gada 20. jūlijā) tika arestēta par viltus dokumentu uzrādīšanu policijai brīdī, kad tika pieķerta lietojam alkoholu neatļautā vietā. Savukārt Brūsa un Demijas jaunākā meita Talula 2014. gadā sāka ārstēšanos rehabilitācijas centrā pēc vairāku gadu uzdzīves.

 
Foto: AP/ Scanpix

Maikls Džordans

Maikla Džordana dēls Markuss (dzimis 1990. gada 24. decembrī) 2012. gadā tika arestēts par nepieklājīgu izturēšanos un pretošanos arestam. Viņš bija iesaistījies skaļā cīņā ar divām sievietēm. Skandalozais vīrietis nesenā pagātnē savā Twitter kontā publicēja attēlu ar savu dzimumlocekli.

 
Foto: Sipa USA/ Vida Press

Maikls Duglass

Kamerons Duglass, Maikla Duglasa un viņa bijušās sievas Diandras dēls, ir ticis arestēts vismaz trīs reizes par pārkāpumiem, saistītiem ar narkotikām. 2010. gadā viņam tika piespriesti pieci gadi cietumā par metamfetamīna pārdošanu.

Pēc atkārtotas cietuma noteikumu pārkāpšanas, noorganizējot, ka advokāts viņam piegādā narkotikas, Kamerona apcietinājuma laiks tika gandrīz dubultots.

 
Foto: Rex Features/ Vida Press

Hjū Hefners

2012. gadā Hjū Hefnera tobrīd 21 gadu vecais dēls Marstons Hefners tika arestēts par savas draudzenes Klēras Sinklēras iekaustīšanu. Viņam tika piespriestas 52 nedēļas «vardarbības programmas» ietvaros, kā arī aizliegums tuvoties cietušajai.

 
Foto: AFP/ Scanpix

Laionels Ričijs

Laionela Ričija meita Nikola Ričija (dzimusi 1981. gada 21. septembrī) 2003. gadā tika apsūdzēta par heroīna glabāšanu. Kā arī 2006. gadā tika notiesāta par braukšanu dzērumā.

 
Foto: Rex Features/ Vida Press

Martins Šīns

Martina Šīna dēls Čārlijs Šīns (dzimis 1965. gada 3. septembrī) ir paraugs tam, kas ir problemātisks bērns. Šīns ir bijis arestēts par vairākām narkotiku lietošanas un glabāšanas, kā arī uzbrukumu apsūdzībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu