Tā top gardās siera bumbas «Labrīt»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šovakar «STV Pirmā!» šovā «Kurš Kuru Laukos» Rihards Sniegs un Ieva Florence viesosies Madonas novada zemnieku saimniecībā «Līvi», kas visu Latviju priecē ar gardiem un veselīgiem kazas piena produktiem. Jo īpaši iecienītas ir siera bumbas «Labrīt,» kuras arī pilsētniekiem būs jācenšas uz ātrumu savirpināt glītās, vienādās bumbiņās un salikt burciņā. Vai viņiem izdosies tajā ietilpināt ne vairāk, ne mazāk kā 21 siera bumbiņu, jo tieši tāds kazas siera apjoms glīti safasēts ik dienu «dodas» uz tirdzniecības vietām?

«Līvi» saimnieki ir Dace un Raimonds. Par savu iepazīšanos viņi smejot saka: «Vispirms gandrīz apprecējāmies un tad satikāmies!» un tā jau ir, ja laulībām iet pieteikties divas nedēļas pēc tam, kad iepazinušies. Ar kazu audzēšanu ģimene sāka nodarboties pirms 22 gadiem, kad viņu saimniecībā vienā dienā «ienāca» 100 kazas. Uzzini, kā saimnieki tika galā ar šo izaicinājumu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu