Dienas kleita: Dakota pirmizrādē kā «Pradas» līgava

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Džeimijs Dornans un Dakota Džonsone atgriežas uz lielā ekrāna kā Kristjens Grejs un Anastasija Stīla «Fifty Shades» triloģijas noslēdzošās daļas ekranizējumā, kurš pirmizrādi piedzīvoja pavisam nesen. Aplūkosim, kā uz pirmizrādi Parīzē ieradās pati Dakota!

Dakota bija tērpusies sārti baltā, pērlītēm un gliteriem izšūtā lencīšu vakarkleitā no modes nama «Prada». Kleitas elegantais, bet bīstamais garums noteikti lika aktrisei patrenēties tērpa iznešanai, nesapinoties kleitā. Aktrises grimā tika izmantotas metāliska spīduma rozā acu ēnas un koši sarkana lūpu krāsa.

Pēc kāzām abi jaunlaulātie dodas izbaudīt medusmēnesi un laimīgos brīžus divvientulībā. Abi nenojauš, ka viņu dzīvē briest tumši notikumi – sens Anastasijas ienaidnieks kaldina atriebības plānu, un arī Kristena pagātnes rēgi atgādinās par sevi - šie notikumi kļūs par viņu mīlestības un uzticības pārbaudījumu.

Arī Latvijā notika pirmizrāde «Forum cinemas», kura pulcēja daudz sapucējošos dāmu! Tā ka sezona ir atklāta un laiks doties uz kino!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu