Kā samazināt celulītu 14 dienās mājas apstākļos?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz pludmales sezonai vēl ir pāris mēneši laika, lai sagatavotu ādu bikini iznācienam. Pat, ja jums nav plānots gozēties pludmalē, jūs joprojām vēlaties, lai rokas, pleci, mugura un kājas izskatās formā. Arī ziemā! Par laimi, jums vairs neprasīs lielas pūles uzturēt ādu lieliskā stāvoklī, jo mums ir risinājumus – Pranamat ECO masāžas paklājiņš – ātrs un efektīvs veids kā atbrīvoties no mūžīgās sieviešu problēmas – CELULĪTA!

Ir daudz un dažādi veidi kā cīnieties ar «apelsīna miziņu»– limfodrenāža, precelulīta krēmi, skrubji. Šīs populārās metodes prasa daudz laika un pūļu, bet ar Pranamat ECO ātrā laikā iegūsiet gludu un veselīgu ādu.

Celulīts ir ne tikai kosmētiska problēma, bet arī strukturālas pārmaiņās zemādas tauku slānī, kas noved pie asins un limfas plūsmas samazināšanos.

Kā Pranamat ECO pret celulītu?

Pranamat masāžas paklājiņa asie aplikatori jūtami iedarbojas uz ādas dziļajiem slāņiem, uzlabojot asinsriti un paātrinot limfas plūsmu. Asinis vienā mirklī pieplūst problemātiskajām zonām, kur asisnrite mazkustības dēļ tika ierobežota vai pat bloķēta.

Šis process veicina tauku dalīšanos, uzlabo vielmaiņu un toksīnu izvadīšanu no organisma. Masāžas laikā šūnas tiek apgādātas ar skābekli un barības vielām, kā rezultātā āda kļūst gluda un elastīga.

Foto: publicitātes foto

Regulāra problemātisko zonu masāža ar Pranamat ECO (3-5 reizes nedēļā pa 10-15 minūtēm) palīdzēs jums īsā laikā samazināt gurnu apjomu un atgriezt ādas gludumu un tvirtumu. Tas viss mājas apstākļos 365 dienas gadā. Paradīze!

Jāmin arī fakts, ka Pranamat ECO ir lielisks cīņu biedrs pret muguras sāpēm, bezmiegu, nogurumu un stresu.

Uzzini vairāk

www.facebook.com/Pranamat.LV

www.instagram.com/pranamat_latvija

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu