BMW parāda 8.sērijas pēcpusi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

BMW jau drīzumā prezentēs lielo 8.sērijas kupeju. Auto katrā ziņā ir gandrīz gatavs, taču pagaidām vēl tiek turēts zem noslēpumainības plīvura. Vienīgais, ko BMW šobrīd piedāvā, ir iespēja daļēji novērtēt automobiļa aizmugurējās daļas dizainu, kā arī prototipa «iesildīšanās» braucienus Itālijā.

BMW izplatītā informācija liecina, ka 8.sērijas kupejas izstrāde jau faktiski ir noslēgusies, bet Aprilijas testu poligonā netālu no Romas ar maskētu automobiļu palīdzību tiek testētas 8.sērijas dinamiskās īpašības uz seguma ar labām saķeres īpašībām.

BMW skaidro, ka tas nepieciešams, lai pēc iespējas labāk saskaņotu pilnpiedziņas sistēmas un balstiekārtas sistēmu darbu, kā arī pieslīpētu paātrināšanās, stūrēšanas un bremzēšanas raksturlielumus.

Būtiski, ka 8.sērijas kupejas izstrādē akcents netiek likts tikai uz dinamiskajām īpašībām. Šim modelim ir jābūt arī komfortablam, mērojot tālus ceļus. «Testa braucieni vissarežģītākajos apstākļos rāda, ka esam uz pareizā ceļa, lai realizētu sākotnējo BMW 8.sērijas kupejas koncepciju. Automobiļa dinamikas rādītāji jau tagad ir visnotaļ iespaidīgi,» - tā BMW AG valdes loceklis un testu programmas uzraugs Klauss Frēlihs (Klaus Fröhlich).

Tā kā 8.sērijas izstrāde vēl nav pilnībā pabeigta, BMW neatklāj nedz paredzēto dzinēju tehniskos raksturlielumus, nedz dinamikas rādītājus, nedz arī degvielas patēriņa ciparus. Kompānija vien norāda, ka sērijveida modelis būs stipri līdzīgs pērn prezentētajam konceptauto, bet izstrādes procesa tempu paātrina paralēli attīstītais šosejas sacīkšu auto BMW M8 GTE. Jā, būs arī ielas M8.

BMW M8 GTE
BMW M8 GTE Foto: BMW
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu