«Vienotības» frakcijas vadībā varētu iesaistīt plašāku cilvēku loku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Vienotības» Saeimas frakcija šodien plāno ievēlēt divus frakcijas priekšsēdētāja vietniekus, taču nākotnē vadībā varētu iesaistīt vēl kādu politiķi.

Neoficiālas sarunās politiķi pauduši, ka arī deputāte Inese Lībiņa-Egnere varētu tikt virzīta «Vienotības» Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amatam.

Savukārt «Vienotības» frakcijas priekšsēdētājs Hosams Abu Meri aģentūrai LETA skaidroja, ka šodien tiks ievēlēti divi frakcijas priekšsēdētāja vietnieki, kā tas iepriekš arī bija plānots. Tāpat tiks apspriests jautājums par frakcijas prezidiju, bet šis jautājums vēl esot jāizdiskutē. Abu Meri klāstīja, ka viņš vēlētos iesaistīt šajā darbā vairākus cilvēkus, kuri palīdzētu ar idejām.

Kā ziņots, Abu Meri «Vienotības» frakcijas vadītāja amatā apstiprināts 21.decembrī. Viņš šajā amatā nomainīja Solvitu Āboltiņu, kura noliks deputātes mandātu un pametīs politiku.

Frakcijas vadītāju vietnieku amatus iepriekš bija lemts piedāvāt tā dēvētājiem reģionu pārstāvjiem un partijas «Kustība «Par!«» deputātiem. Kā kandidāti uz šo amatu minēti Jānis Upenieks un Ints Dālderis (V/Par!).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu