Amoralle jaunā Ziemassvētku kolekcija izaicina sūtīt sms: «Šovakar nekavējies...»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Amoralle

Amoralle zīmola izveidotāja Inese Ozola šajos Ziemassvētkos aicina mīļotajiem un tuviniekiem dāvināt sajūtu. «Tas var būt zīda mājastērps, kurā ietērpjoties sieviete jutīsies kā karaliene. Šāds tērps katrai dienai piešķirs garšu. Un mazmeitas būs iedvesmotas tādu saņemot mantojumā. Tas var būt arī tik negaidīts pārsteigums kā jūsu bilde no pielaikošanas kabīnes, kuru nosūtāt mīļotajam darba dienas vidū.»

«Šogad esam parūpējušies, lai pats dāvanu izvēlēšanās process ir kā aizraujošs piedzīvojums,» uzsver Inese. «Ziemassvētku akcijas ietvaros aicinām dāmas pārsteigt savu mīļoto, uzņemot savus foto veikala pielaikošanas kabīnēs. Dāma dodas uz pielaikošanas kabīni, uzvelk Amoralle tērpu, nofotografē sevi spogulī un nosūta mīļotajam foto ar uzrakstu: «Šovakar nekavējies...» Reakcija ir pārsteidzoši iedvesmojoša un piedzīvojuma garšu sniedzoša. Vīri ir sajūsmā. Pie mums dāvanu iegādes process ir kļuvis par aizraujošu piedzīvojumu. Katrā kabīnē uz spoguļa ir dažādi iedvesmojoši uzraksti, lai katra dāvinātāja var atrast savām sajūtām piemērotāko.»

Šogad Amoralle Ziemassvētku tērpu un dāvanu kolekcija ir īpaši jutekliska – izsmalcināta zīda veļa, multifunkcionāli buduāra tērpi, kas ir piemēroti Jaungada svinībām, rotas un greznas vakarkleitas iedvesmos kā valkātāju, tā dāvanas saņēmēju un pašu dāvinātāju.

«Dāma, iegādājoties sev Amoralle tērpu, iepriecina ne tikai sevi, bet arī mīļoto. Vīrieši ir priecīgi pārsteigt dāmas svētkos ar Amoralle, tādējādi sagādājot dāvanu sev.»

Inese Ozola Jaunajā gadā aicina ar savu sievišķību iedvesmot pasauli! «Mīlestība ir lielākā dāvana, kuru mēs varam dāvināt viens otram.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu