Iespaidīgi foto: tā izskatās dārgākā māja ASV nekustamo īpašumu tirgū

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nesen uzcelta privātmāja Losandželosas turīgajā Belēras rajonā nopērkama par 250 miljoniem dolāru (213 miljoniem eiro). Pašlaik tā ir dārgākā savrupmāja ASV nekustamo īpašumu tirgū, ziņo CNN.

3530 kvadrātmetru lielajā īpašumā ir 12 guļamistabas, 21 vannas istaba, pieci bāri un trīs virtuves.

Tajā atrodama arī boulinga zāle un baseins, kas aprīkots ar lielu, ūdensizturīgu kinoekrānu.

Foto: Publicitātes

Savrupmājas cenā iekļauta mākslas kolekcija ar vairāk nekā simt darbiem. Viens no tiem - ķīniešu tēlnieka Liao Jibai skulptūra milzīgas fotokameras formā, kuras vērtība ir viens miljons dolāru.

Uz mājas jumta ierīkots helikoptera nolaišanās laukums. Pircējs savā īpašumā iegūs arī tajā novietoto helikopteru, kas bija redzams 80.gadu televīzijas seriālā «Airwolf».

Foto: Publicitātes

It kā ar to vēl nebūtu gana, īpašumā ir garāža ar «auto galeriju». Tajā ietilpst 12 luksusa klases auto, tai skaitā «Bugatti Veyron», «Pagani Huayra» un «Rolls-Royce Dawn». Auto kolekcija vērta aptuveni 30 miljonus dolāru (25,5 miljonus eiro).

Foto: Publicitātes

Nekustamo īpašumu kompānija «BAM Luxury Development» norāda, ka īpašuma izveidošana prasīja vairāk nekā četrus gadus. Tā veidota, domājot par nelielo, taču pirktspējīgo miljardieru auditoriju.

Līdz šim dārgākais nekustamais īpašums, kas piedāvāts ASV tirgū, bija krāšņa savrupmāja Beverlihilsā. Tās cena bija 195 miljoni dolāru (166 miljoni eiro).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu