Iepazīsti vīrieti, kurš nolaupījis Ellas sirdi: Deivids Aragons

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Dziedātāja un DJ meitene Ella jau vairākus gadus par mājām sauc Losandželosu - pilsētu, kur regulāri vada mūzikas pasākumus un spēlē ballītes populāros klubos, kā arī privātos pasākumos. Turklāt ne reizi vien tieši Ellu par sava pasākuma DJ izvēlējušās dažādas slavenības – gan Leonardo di Kaprio, gan Gvena Stefani un citas.

Vienā no kanāla 360TV šova «Sapnis par Ameriku» epizodēm aktieris Intars Rešetins viesojās pie Ellas Losandželosā un līdzās iespējai uzspēlēt kopā ar viņu ekskluzīvā Holivudas baseinballītē iepazinās arī ar dziedātājas mīļoto – uzņēmēju no Venecuēlas, kurš lielāko dzīves daļu pavadījis Izraēlā, Deividu Aragonu (David Aragon), kurš jau vairāk nekā 10 gadus dzīvo Losandželosā.

Viņš darbojies klubu un modes industrijā, bet tagad ir modes veikalu «Rock Eitiquette» īpašnieks. Ella ar Deividu ir kopā vairāk nekā trīs gadus un neslēpj, ka ir ļoti laimīga. «Mums ir tāds balansiņš.

Viņš man ļauj darīt visu, kā es gribu. Man ir dota diezgan liela brīvība.

Un arī viņam ir dota liela brīvība. Varbūt tieši tāpēc tas strādā šādā veidā,» par savām attiecībām ar Deividu stāsta Ella.

Foto: Ekrānšāviņš

«Viņš ir viens no pirmajiem puišiem, kurš spēj mani «nolikt pie vietas». Es līdz šim vienmēr ar saviem uzskatiem esmu gājusi cauri dzīvei, un vienmēr viss ir bijis tā, kā es to vēlos. Tad šoreiz ir tā, ka man vienā cilvēkā ir jāieklausās.» Ellas ikdiena paiet Holivudas modes un mūzikas pasaulē – viņa līdzdarbojas mīļotā uzņēmumā un izvēlas, kādu apģērbu tajā tirgot, bet brīvajos brīžos abi ar Deividu traucas ar ūdensmotocikliem pa okeāna viļņiem.

thanks giving diner with @shedjella #thanksgiving best time thanks to @cwood9022

A post shared by David Aragon (@davidaragonla) on

«Mammas jau vienmēr gaida, kad būs precības un mazbērni.

Man liekas, ka es vēl neesmu tajā punktā, kad varētu teikt, ka esmu gatava atdoties ģimenei

un piezemēties,» par saviem nākotnes plāniem raidījumā stāsta Ella.

Foto: Ekrānšāviņš

Šosestdien kanāla 360TV šovā «Sapnis par Ameriku» Intars viesosies pie aktrises un modeles Ievas Kibares, kura jau vairākus gadus dzīvo Losandželosā, bet paralēli modeles darbam, apgūst biznesa pamatus un strādā nekustamo īpašumu jomā.



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu