Turkmenistānas prezidents sabiedrībai atrāda apgūtos drifta pamatus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Turkmenistānā klājas labi, jo ne jau katrā valstī Iekšlietu ministrija iegādājas BMW M3, ko pēc piegādāšanas personīgi pārbauda valsts prezidents.

Šis video tam ir apliecinājums, jo redzams, kā sacīkšu trasē stāv sarindoti vairāki jauni BMW automobiļi, kad baltā Mercedes-Benz G klasē uz to novērtēšanu ierodas Gurbanguli Berdimuhamedovs - Turkmenistānas prezidents.

Pēc automašīnu sākotnējās, ārējās apskates Berdimuhamedovs ķeras pie praktiskajiem testiem, proti, automobiļu gaitas īpašību pārbaudīšanas sacīkšu trasē.

Nav zināms, vai Berdimuhamedovs testēja visus auto, tostarp 1.sērijas hečbekus, taču ar sportisko M3 valsts galva parādīja, ka to prot ne tikai iedarbināt, bet arī iegriezt dejā. Un zināmā mērā pat atdarināt Kenu Bloku.

Taču nav pārsteigums, jo video vēsta, ka prezidents regulāri piedalās auto sacīkstēs un ne reizi vien ir pārspējis profesionālus braucējus. Jāteic gan, ka arī Krievijas prezidents Vladimirs Putins nereti demonstrē pārsteidzošu sniegumu un ir pārāks par profesionāliem sportistiem, piemēram, hokeja spēlē iemetot desmit vārtus.

Kā zināms, BMW M3 standarta versijā tiek apgādāts ar sešu cilindru turbo motoru, kurš attīsta 431 ZS. Līdz 100 km/h M3 paātrinās 4,3 sekundēs un maksimāli sasniedz 250 km/h. Bet, ja cilvēks vēlas, viņš var izvēlēties papildu M Competition paketi, un ar to jauda palielinās līdz 450 ZS, bet sprinta laiks sarūk līdz 4,2 sekundēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu