Zviedru žurnālistes slepkavība: Madsens nāk klajā ar baisu atzīšanos

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dāņu izgudrotājs Pēters Madsens atzinies, ka sadalījis zviedru žurnālistes Kimas Vallas līķi, taču noliedz sievietes nogalināšanu, vēsta raidorganizācija CNN. Neilgi pēc Vallas pazušanas jūrā tika atrasts viņas torss ar nogrieztu galvu, kājām un rokām.

Madsens tagad apgalvo, ka Valla esot mirusi no saindēšanās ar tvana gāzi, atrodoties viņa uzbūvētajā zemūdenē, norāda Dānijas policija. Saskaņā ar Madsena teikto, viņš tobrīd esot atradies zemūdenes augšējā daļā virs ūdens.

Madsena versijas par notikušo vairākkārt mainījušās. Iepriekš viņš apgalvoja, ka Vallai esot uzkritis smags zemūdenes lūkas vāks.

30 gadus vecā Valla pēdējo reizi tika redzēta 10.augustā, kāpjot uz Madsena uzbūvētās zemūdenes klāja. Nākamajā dienā zemūdene mīklainos apstākļos nogrima, un no tās tika izglābts 46 gadus vecais Madsens.

21.augustā Kopenhāgenas piekrastē atrada Vallas torsu bez rokām, kājām un galvas. Oktobrī jūrā tika atrasts maiss ar Vallas galvu un kājām.

Policija joprojām meklē Vallas rokas, kā arī Vallas un Madsena mobilos tālruņus.

Madsens apsūdzēts Vallas nogalināšanā un līķa sakropļošanā. Vīrietis apsūdzības noliedz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu