Mammas meita! Sindijas Kraufordes meita izrāda tērpus Ņujorkā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/Scanpix

Amerikāņu supermodeles Sindijas Kraufordes 16 gadus vecā meita Kaja dodas mammas pēdās. Ņujorkas modes nedēļā viņa demonstrēja tērpus divu slavenu zīmolu - «Calvin Klein» un «Alexander Wang» - modes skatēs.

Kaja sestdien atklāja «Alexander Wang» skati kā pirmā modele, valkājot baltu minikleitu ar sudrabainu rotājumu. Uz mēles viņa izskatījās gandrīz kā mammas kopija!

Viņa bija modele arī «Calvin Klein» skatē. Tas ir zīmīgs notikums, jo sadarbība ar šo zīmolu padarīja Kraufordi slavenu visā pasaulē.

Lai arī Kaja jau gozējusies uz žurnālu vākiem, viņa tikai nesen pārkāpa 16 gadu slieksni, kas ļauj piedalīties Ņujorkas modes nedēļā kā modelei. «Viņai ir 16, un viņa tagad var strādāt,» žurnālam «The Hollywood Reporter» sacīja 51 gadu vecā Krauforde. «Viņa lieliski pastrādāja un izskatījās ļoti atvērta un brīva. Mēs ar viņu ļoti lepojamies.»

Kādus padomus slavenā supermodele meitai deva pirms iznāciena? «Teicu viņai to pašu, ko savam dēlam, kad viņš sāka strādāt savā pirmajā darbā sulu kafejnīcā: ierodies laikā, esi pieklājīga un profesionāla, izdari to, ko no tevis prasa, un nesēdi, iebāzusi galvu telefonā,» Krauforde pamācīja savu meitu.

Kajas 18 gadus vecais brālis Preslijs arī strādājis kā modelis.

«Bet es nevaru viņai iemācīt, kā izturēties kameras priekšā, kā sevi parādīt un uzsvērt savu unikalitāti. To nevienam nevar iemācīt,» norāda Krauforde. «Tam jānāk no iekšienes.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu