Vai iepazīstoties tevi interesē otrās pusītes alga?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Aptaujā, kurā piedalījās no attiecībām brīvie Latvijas iedzīvotāji, ir noskaidrots, ka iepazīstoties mīlniekus neinteresē potenciālās otrās pusītes darbs un ka vairākums negribētu dzīvot uz mīļotā cilvēka rēķina. Iepazīšanās portāla Flirts.lv aptaujas rezultāti atspēko sabiedrībā valdošo mītu, ka sievietes meklē vīrieti ar biezu maku.

Iepazīšanās portāla Flirts.lv pārstāvis Kaspars Antess uzskata, ka materiālisms attiecībās kļūst arvien nepopulārāks. «Dzīvošana uz citu rēķina un aprēķina attiecības vienmēr ir bijis vairāk filmu sižets nekā realitātes atspoguļojums, un mūsu aptauja to pierāda,» secina Antess. «Lai arī

dzīvojam materiālā laikmetā, attiecībās tomēr vairākums meklē patiesas jūtas.

Mītu par sieviešu tiekšanos pēc bagātiem mīļotajiem, visticamāk, ir radījuši vīrieši, kuri meklē iemeslus savai neveiksmei piesaistīt mīļotās uzmanību.»

Aptaujā tikai 21% atzinās, ka labprāt dzīvotu uz dzīvesbiedra rēķina,

26% atbildēja, ka tam piekristu tikai kritiskos brīžos, 27% teica kategorisku «nē» šādai iespējai, bet 26% sniedza citu atbildi. Vairāk nekā puse respondentu atbildējuši, ka iepazīstoties viņi necenšas noskaidrot otrās puses ienākumu līmeni, un gandrīz 60% atbilžu liecina, ka ne bezdarbnieka statuss, ne zema prestiža darbs nebūtu iemesls pārtraukt iepazīšanās procesu.

* Aptauja ir veikta šā gada augustā. Tajā piedalījās 676 respondenti, kas ir reģistrējušies vismaz vienā iepazīšanās portālā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu