Elita Drāke: Sievietēm ir jākalpo vīrietim

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

«Protams, ja divi cilvēki dzīvo kopā, viņiem ir gan jāpielāgojas, gan jābūt pazemīgiem,» «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot», kas TV ekrānos būs vērojams 5. septembra vakarā, atklāj uzņēmēja Elita Drāke.

«Sievietēm ir jākalpo vīrietim,» norāda Drāke. «Nav jāiet uz reliģiskām nodarbībām, lai saprastu, ka sieviete ir aiz vīrieša un jākalpo.» Lai arī Daina Jāņkalna sarunas laikā norāda, ka nekas Elitā neliecina par šādiem uzskatiem, Drāke smejoties atbild, ka tieši tāpēc viņa ir viena.

«Es eju savu ceļu. Esmu sevi pieņēmusi, es zinu teorijas. Daudziem tas strādā, bet man tas nestrādā,» viņa paskaidro.

Drāke atklāj, ka pēdējo divu gadu laikā tomēr sākusi domāt, ka varētu gribēt vīru sev blakus. Savukārt konkrēta plāna viņai šajā sakarā nav, tieši pretēji - Elita ir pilnīgi pret šādām rīcībām.

«Būt vienai tik ilgstoši kā es, tas ir ļoti liels pārbaudījums. Tas ir ārkārtīgi grūti no vienas puses, bet es zinu, kādu ceļu es eju,» stāsta Elita, atklājot, ka kopumā no vīra ir šķīrusies 20 gadus.

Lai arī dzeltenā prese mēdz rakstīt, ka Elita kaut ko meklē, viņa precizē, ka tā nebūt nav: «Es neko nemeklēju. Es dzīvoju dzīvi tādu, kāda viņa tagad ir. Tad, kad man dod kaut ko citu, es atkal viņu dzīvoju tādu, kāda viņa ir. Es nedzīvoju sapņos un ilūzijās.»

Tomēr, kā jau liela daļa sieviešu, arī

Elita atklāj, ka patiesībā īsti nezina, ko vēlas, jo katru reizi, kad šīs vēlēšanās piepildās, ir jārēķinās ar sekām un jāprot ar tām sadzīvot.

«Kontrolējiet, ko jūs vēlaties. Jo, ja tas pienāk un jūs neesat gatavi, tad ir jāšķiras un jāatstāj bērni bez tēviem vai otrādāk,» tā Drāke.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu