Vēl var paspēt pieteikties uz bezmaksas auto diagnostiku Cēsīs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo sestdien, 5.augustā, Cēsīs (Magoņu ielā 25) notiks Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) organizētais «Tehniskās apskates nakts» pasākums. Uz pasākumu var pieteikties CSDD e-pakalpojumos e.csdd.lv/tanaktspiet/.

CSDD piedāvās autovadītājiem bez maksas pārbaudīt sava auto tehnisko stāvokli, kā arī pievērst uzmanību tā nozīmei ceļu satiksmē ikdienā. Ja klients vēlēsies, varēs veikt arī sava auto tehnisko apskati, veicot nepieciešamos maksājumus.

Cēsīs «Tehniskās apskates nakts» notiks jau otro reizi. Iepriekš, 2014.gadā, Cēsīs tika pārbaudīti 136 auto un vairāk nekā 80% transportlīdzekļu speciālisti atklāja trūkumus vai bojājumus, kas potenciāli atstāj negatīvu iespaidu kā uz satiksmes drošību, tā uz apkārtējo vidi. Tāpēc arī šogad CSDD piedāvās klientiem Cēsīs saņemt objektīvu vērtējumu par sava auto tehnisko stāvokli.

Cēsu tehniskās apskates stacijā pērn tika pārbaudīti 19 068 automobiļu. Dienā Cēsīs vidēji apkalpo 76 klientu. Ar pirmo reizi tehnisko apskati Cēsīs iziet 63% auto, savukārt Latvijā šis rādītājs 2016.gadā bija vidēji 59%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu