Mančestras terorakts: meitenes liktenīgā dāvana dzimšanas dienā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Skolniece, kura tika nogalināta Mančestras slaktiņā, biļeti uz Arianas Grandes koncertu saņēmusi kā dāvanu savā 14. dzimšanas dienā, vēsta «Daily Mail».

Nella Džounsa ir viena no 22 upuriem. Tikai dažas stundas pirms savas nāves viņa «Snapchat» ievietojusi pašbildi ar ierakstu: «Ariana Grande tagad X».

Uz koncertu meitene devusies kopā ar savu draudzeni Freju Luisu, kura sprādzienā guvusi nopietnas traumas.

Frejas tēvs Niks, kurš aizvedis abas meitenes līdz koncertam, sacījis, ka šo traģisko situāciju nav iespējams aprakstīt. Viņš pastāstījis, ka meita pārcietusi 10 stundu ilgu operāciju. Freja esot burtiski «saskrūvēta» kopā.

Kā ziņots, pirmdien notikušajā sprādzienā dziedātājas Arianas Grandes koncerta laikā Mančestrā bojā gāja 22 cilvēki, bet vēl vairāk nekā 50 guva ievainojumus.

Pirmais identificētais upuris bija 18 gadus vecā Džordžīna Kalandera, kura īsi pirms Arianas Grandes koncerta sociālajā tīklā «Twitter» bija publicējusi savu sajūsmu par gaidāmo koncertu.

Savukārt kā otro terorakta upuri identificēja astoņus gadus veco Safiju Rusosu, kura uz koncertu bija devusies kopā ar savu māti un māsu.

Uzbrukumu sarīkoja 22 gadus vecais terorists-pašnāvnieks Salmans Abedi.

Atbildību par uzbrukumu uzņēmās džihādistu grupējums «Islāma valsts». Vēlāk noskaidrojās, ka Abedi bijis saistīts ar teroristu grupējumu «Al Qaeda» un viņš izgājis terorista apmācību ārzemēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu