Latviju apmeklēs ASV Kongresa padomnieku delegācija

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

No 30.maija līdz 1.jūnijam Latviju apmeklēs ASV Kongresa padomnieku delegācija, liecina Ārlietu ministrijas (ĀM) sniegtā informācija Saeimas Ārlietu komisijai.

Delegācijas vizīte notiks atbilstoši sadarbības programmai, kura paredz atbalstīt kongresmeņu un viņu darbinieku vizītes, lai veicinātu padziļinātu izpratni par politisko un ekonomisko attīstību Latvijā, abu valstu sadarbību, drošības situāciju reģionā un Transatlantiskās partnerības jautājumiem.

ĀM aicināja Ārlietu komisiju organizēt darba vakariņas ar Kongresa padomniekiem. Ņemot vērā šo aicinājumu, Ārlietu komisija ar šo jautājumu vērsās Saeimas Prezidijā, kurš šodien pauda atbalstu minētā pasākuma organizēšanai.

ĀM valsts sekretārs Andrejs Pildegovičs savā vēstulē Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Ojāram Ērikam Kalniņam (V) norādījis, ka viens no Latvijas un ASV attiecību stūrakmeņiem ir sadarbība starp abu valstu likumdevējiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu