«Vingruma» Aivars: «esmu labais», salīdzinot ar stāvokli, kāds bija pirms diviem mēnešiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Ir pagājuši divi mēneši kopš Vingruma maratona sākšanas. Līdz šim esmu katru nedēļu trīs reizes vingrinājis sevi. Patīkamais ir tas, ka jūtos labi. Un šobrīd jau nedaudz komfortablāk arī jūtos, veicot pietupienus ar stieni Smita rāmī.

Esmu pagarinājis iesildīšanās soļošanas laiku.

Trešdien sensejs Normunds kārtējo reizi samērīja manus parametrus ar gudrajiem svariem un Health Monitor sistēmu. Labā ziņa – tauku daudzums nav palielinājies. Taču kopējais svars ir par 1 kg lielāks. Sistēma uzrāda, ka par 1 kg ir kļuvusi lielāka muskuļu masa. Pie parametriem attēlotās sejiņas ir zaļā krāsā, kas nozīmē, ka «esmu labais», salīdzinot ar stāvokli, kāds bija pirms diviem mēnešiem, programmu sākot.

Piektdien nedaudz palielināju svaru pietupieniem ar svaru stieni. Un visiem spēka vingrinājumiem palielināju piegājienu skaitu. Turpmāk tos veikšu trīs piegājienos.

Lieldienas rada izaicinājumu, jo nemanot tiek sasvinēts daudz un dikti. Redzu, ka ir «jāiespringst», lai sasniegtu plānoto svara samazinājuma mērķi. Laiks vēl nedaudz ir atlicis.

Un joprojām jūtos ļoti pozitīvi.

Aivars Peisenieks

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu