Krievu miljonārs savā Ferrari izbraukā veikalu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievu miljonārs un politiķis Aleksandrs Donskojs īsi pirms slēgšanas ar savu Ferrari esot iztrakojoties Maskavas tirdzniecības centrā Vesna, ziņo britu The Sun.

Tīmeklī nonākušā videomateriālā redzams, ka sarkans Ferrari California lielā ātrumā brauc pa veikala gaiteņiem un «griež saulītes», kamēr šokētie apsargi cenšas nekārtības novērst. Tas viņiem ne visai labi padodas, jo cilvēkā tomēr ir iebūvēts pašsaglabāšanās instinkts un zem skaļi rēcoša Ferrari riteņiem mesties gluži negribas.

Video gan nav redzams, kas atrodas pie Ferrari stūres, tomēr tirdzniecības centra Vesna mārketinga direktors Krievijas ziņu aģentūrai Russia Today apstiprinājis, ka tas bijis bijušais Arhangeļskas mērs Donskojs. Pats Donskojs notikušo tikmēr aģentūrai raksturojis kā mākslas performanci, nevis huligānismu.

Lai vai kā, apsargu un Ferrari «rotaļa» tirdzniecības centrā ilgusi aptuveni 15 minūtes un, lai gan vienā epizodē redzams, kā viens no apsargiem nokrīt un aizslīd pa grīdu, tajā nav cietušo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu