Kas notika ar Džeksoni: no seksīgas popdīvas līdz musulmanietei - vientuļajai mātei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Pēdējā laikā dziedātājas Dženetas Džeksones vārds šokē - pasaule uzzināja par viņas grūtniecību piecdesmit gadu vecumā, un tikai pēc trīs mēnešiem mātes statusā viņa paziņojusi, ka šķiras no vīra, ar kuru bija laulībā no 2012. gada.

Dženetas Džeksones un viņas vīra, Kataras uzņēmēja Visama al Mana mīlestība šķita viena no patiesākajām, kādas vien mēdz būt zvaigznēm, jo abi, neskatoties uz Dženetas vecumu, cīnījās, lai varētu radīt kopīgu bērniņu. Brīnums notika - Dženeta dzemdēja veselīgu puisīti un nosauca viņu par Eisu!

Tāpat Dženeta mīlestības vārdā pārgāja sava vīra musulmaņu ticībā un

nereti sabiedriskās vietās parādījās pončo, kas gluži kā parandža nosedz vairumu sievietes ķermeņa daļu.

Tāpat viņas vīrs, lai gan ir musulmanis, spēja akceptēt Dženetas skatuvisko darbību.

Tomēr pēc dēla dzimšanas kaut kas mainījās un Dženeta vairs nenēsāja laulības gredzenu, kā arī paziņoja par šķiršanos. Mēļo, ka Visams al Mana pēc bērna piedzimšanas esot mainījis savu attieksmi pret viņu un sācis kontrolēt, ar ko Dženeta nav spējusi sadzīvot.

Pēc šķiršanās Dženeta izlēmusi palikt Londonā, lai bērnam blakus būtu arī tēvs un viņi kopā varētu audzināt dēlu. Pāris vienojies, ka mazais Eisa augs kopā ar māti, bet tēvs vienmēr atradīsies viņa tuvumā, tātad vienā pilsētā.

Kopš bērna piedzimšanas pāris nav nācis klajā ar publiskiem paziņojumiem, tomēr informēti avoti žurnālam «People» atklāja, ka Džeksonei un viņas dēliņam klājas labi. Viņi pēdējo mēnesi pavadījuši pie Džeksones mātes un māsas Londonā.

«Diemžēl Dženeta un Visams ir izlēmuši (..) katrs doties uz savu pusi. Viņi abi ir aizņemti cilvēki, bet ir apņēmušies būt labi vecāki, pat esot šķirti,» atklāja avots, piebilstot, ka bērns paliks pie Džeksones, kura apmetusies Londonā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu