«Vingruma» Ritvars: zaudēti 7 kg!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Kārtējā nodarbība un trenera N.Rozenšteina secinājums par nepieciešamību kaut ko pamainīt treniņu programmā, ko darīsim nākamajā nodarbībā.

Šodien saņēmu koriģēto programmu; kas visvairāk attiecas uz treniņa kardio darbības daļu – intensīvo soļošanu, tika palielināts ātrums, pārbaudot pulsa intensitāti ar monitora palīdzību. Izrādījās, ka varu soļot tempā līdz 7,6 km/h (pēc slīdošā celiņa rādījumiem, bet pulss paliek saprāta robežās – 124 - 128 sitieni minūtē. Un tas visā soļošanas ciklā – 30 min. (pakāpeniski palielinot ātrumu). Izskatās, ka ar izturību viss kārtībā!

Šodien vēl viens atskaites punkts – svēršanās! Rezultāts, kā jau biju novērojis, svars samazinājies minimāli (man neizprotamā veidā, jo ēsts tika regulāri pēc priekšrakstiem!), toties, saņemot ķermeņa uzbūves analīzi, viss kļuva skaidrs - kopš pagājušās svēršanās ir notikušas kardinālas izmaiņas struktūrā – tauku īpatsvars samazinājies par 3,5 kg, bet muskuļu masa palielinājusies par 3,3 kg! Šāds rezultāts programmas vadītāju un manu treneri Normundu iepriecināja vairāk nekā pagājušā mēnesī zaudētie 7 kg svara, jo sistēma sākusi darboties pareizajā virzienā – svara samazināšana uz tauku samazinājuma rēķina, nevis uz izdalītā ūdens un muskuļu svara zuduma!

Piektdiena, 31.03.2017.

Nodarbība, lietojot jauno «tehnoloģiju». Izskatās, ka darbojas labi – pašsajūta lieliska!

Sestdiena, 01.04.2017. Svētdiena, 02.04.2017. – brīvdienas manas «laimīgās dienas», kad atkal jācīnās ar kārdinājumiem neuzņemt liekas kalorijas, bet, kā jau tas bieži gadās, – cīņa tiek zaudēta! Nākamnedēļ stāv priekšā intensīvs darbs pie sevis – jaunā dzīvesveida turpmākās īstenošanas.

Pirmdiena, 03.04.2017.

Šodien izdevās pastrādāt no sirds – beidzot nebija nekas ieplānots pēc nodarbības, varēju «izpildīties» pilnā mērā – nodarbība kopā ar saunu aizņēma 2 h 30 min. Visu varēju izdarīt bez steigas! Jāmēģina turpināt šādu grafiku!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu