Te nu tas ir - iPhone 8X*

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tikai dažas dienas ir pagājušas kopš jaunā Samsung viedtālruņu flagmaņa S8 prezentācijas un Kupertino, Kalifornijas štatā bāzētā tehnoloģiju kompānija Apple nākusi klajā ar ilgi gaidīto iPhone 8X.

Pretēji spekulācijām, ka Apple noteikti ievēros tradīcijas un jaunumus parādīs septembrī, uzņēmums jauno flagmani atklājis naktī uz sestdienu, 1.aprīli jeb 31.marta pievakarē pēc Kalifornijas laika.

Foto: AP/Scanpix

Kā gaidīts un daudzu profesionālu baumotāju vidū mēļots, iPhone karstākais viedtālrunis ievērojami atšķiras no pērn prezentētajiem iPhone 7 un 7 Plus.

Tam vairs nav metālisks korpuss, taču izskatās viedierīce eleganti, pat varētu teikt - emocionāli. Nav arī pārsteigums, jo jaunais telefons, kura nosaukumā apvienota patlaban izmantotā modeļu nomenklatūra un kā jaunākais modelis tas nosaukts par 8, bet X ir romiešu skaitlis un norāda uz 10 gadiem, kas pagājuši kopš pirmā iPhone iznākšanas.

Foto: Reuters/Scanpix

iPhone 8X ir īsta revolūcija, ja salīdzina ar veikalu plauktos atrodamajiem 7 un 7 plus. Telefonam ir 16 kodolu procesors, 16 GB RAM, 32 megapikseļu kamera ar 10x optiskas pietuvināšanas iespēju un 20 000 mAh baterija, tā ka tas ar vienu uzlādes reizi, pat aktīvi lietojot spēs darboties nedēļu.

Foto: Reuters/Scanpix

Kas patērētājam būtiski: tā kā šis ir iPhone jubilejas gads, Apple ir nolēmuši neplēst septiņas ādas un 8X piedāvās par cenu, kas ir nedaudz virs pašizmaksas. Tādējādi iPhone 8X ar 256 GB iebūvēto atmiņu būs pieejams par 299 ASV dolāriem, savukārt telefons ar 2 TB datu glabātuvi - par 319 dolāriem.

* Šī ir 1.aprīļa - Joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts un nav nevienam saistošs

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu