«Vingruma» Signe: 2 nedēļu laikā biju tikusi vaļā no 1 kg un 400 g

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Vingruma maratona trešā nedēļa iesākās ar svēršanos un mērīšanos pie Normunda Rozenšteina, lai noskaidrotu, kā iepriekšējās divās nedēļās ir veicies ar ēšanas paradumu korekciju, skaitot kalorijas un sportošanu. Satraukums un zinātkāre «sita augstākos viļņus». Kaut arī mājās esošie svari nežēlīgi svara korekciju rādīja tikai tā paša kilograma robežās, nācās secināt ka mans svars ir samazinājies tikai par 700 gramiem divu nedēļu laikā, bet, nosveroties pie Normunda, viņa paziņojums bija pārsteidzoši iepriecinošs.

Vingruma maratons_2017, Nedēļa Nr.3 (27.februāris – 5.marts)

Divu nedēļu laikā biju tikusi vaļā no 1 kg un 400 gramiem ķermeņa tauku un muskuļu masa bija pieaugusi par 700 gramiem. Lielisks rezultāts, pat sākumā bija grūti noticēt. Pirmās reizes svēršanās un konstatētie rezultāti deva neaprakstāmu stimulu turpināt iesākto.

Ceru ka arī turpmākās nedēļās būs progress, bet tas jau ir atkarīgs tikai no manis pašas.

Ar motivējošu attieksmi pret notiekošo iesāku trešo nedēļu ar kardiotreniņu, soļošanu 40 minūtes un pēc tam stiepšanās vingrinājumiem. Trešdien bija individuālais treniņš pie Lauras, kura neatlaidīgi uzmanīja visu vingrojumu pareizu izpildi, jo svarīgi ir veikt vingrojumu pareizi kaut vai pāris reizes, lai iesāk strādāt pareizie (lasīt - ikdienā ne tik ļoti lietotie) muskuļi. Vingrinājumi tika koncentrēti muguras augšdaļai, rokām un presītei. Nedēļa turpinājās ar kardiotreniņu piektdien. Arvien vieglāk ir ātrā gaitā ar 7% kāpumu nosoļot 40 minūtes. Sestdien tika sarunāts individuālais treniņš ar Lauru. Akcenti tika likti uz kāju iekšējiem un ārējiem muskuļiem, kā arī sēžas muskuļiem. Dažreiz paredzēto vingrinājumu daudzumu ir izpildīt viegli, bet ir tādi vingrinājumi,

kad ar galvu jāsaprot, kā savu ķermeni pagriezt un iedabūt pareizajā vingrinājuma fiksācijā.

Pirmo reizi izmēģinājām svētdienas Ģimenes dienas piedāvājumu SPA, kur ar bērnu apmeklējām visas trīs pirtis, bet visvairāk mums patika latviešu mitrā pirts ar patīkamu temperatūru un aromātu, kā arī lielais baseins un relaksējoša pasēdēšana džakuzi. Tas bija relaksējošākais brīdis visā nedēļas skrējienā. Vingruma kluba SPA ir kā miera un aizmirstības oāze pašā Rīgas centrā.

Foto: privātais arhīvs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu