Četrgadīga meitene taigā noiet 8 kilometrus, lai glābtu vecmammu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://flashsiberia.com

Tivas Republikā Sibīrijas dienvidos kāda četrus gadus veca meitene četrās stundās viena pati nogājusi ar kājām astoņus kilometrus, lai izsauktu palīdzību savai mirstošajai vecmāmiņai, tā, atsaucoties uz reģionālā ārkārtas dienestu, ziņo FlashSiberia.

Četrus gadus vecā Salgana Salčaka dzīvoja taigā kopā ar savu aklo vectēvu un vecomāti, kurai februāra beigās kļuva slikti ar sirdi. Viņa to pateica vectēvam, bet tā kā aklais vīrs pats nespēja izsaukt palīdzību, viņš nosūtīja pie kaimiņiem savu mazmeitu.

Salgana bargā salā viena pati aizgāja līdz ganu apmetnei un izsauca palīdzību. Tomēr kaimiņu un ārstu ierašanās brīdī vecāmamma nomira. Par nāves iemeslu, saskaņā ar provizoriskām ziņām, tiek uzskatīts infarkts.

Ārkārtas situāciju ministrijas pārstāvji jau paziņojuši, ka ierosinās mazo meiteni apbalvot. Pašlaik viņa atrodas slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu