«Oskara 2017» 7 stilīgāk ģērbtie pāri

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada Oskara balvas pasniegšanas ceremonijā ir vērts izcelt arī vairākus slavenību pārus, kuri ne vien papildināja viens otra izskatu, bet arī izstaroja mīlestību un kaisli. Kuri tie ir?

 
Foto: AFP/LETA

Džesika Bīla un Džastins Timberleiks

Skatoties uz viņiem, gribas teikt - Džastins ar savu personīgo Oskara statuju Džesikas Bīlas izskatā. Timberleika uzvalks no Tom Ford modes nama lieliski pieguļ Džastina augumam, bet Bīlas vakarkleita no Kaufman Franco kopā ar Tiffany & Co dārglietām lika atskatīties ikvienam.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Krisija Teigana un Džons Ledžends

Džons Ledžends, tērpies Gucci Tuxedo, uz sarkanā paklāja teica savi sievai, modelei Krisijai Teiganai, ka viņa izskatās kā dieviete baltajā Zuhair Murad tērpā. Tā arī ir!

Foto: EPA/LETA
 
Foto: Reuters/Scanpix

Dveins Džonsons un Laurena Hašana

Džonsons uz sarkanā paklāja bija tērpies ne tik klasiski un ieturēti kā kolēģi - klasiskā piegriezuma uzvalka bikses bija kombinētas ar izsmalcināta samta auduma žaketi tumši zilā krāsā. Hašanas tērps bija neitrāls, bet ļoti elegants un izstaroja maigu sievišķīgumu.

Foto: AP/LETA

 
Foto: AFP

Nikola Kidmena un Kīts Urbans

Kidmena šogad uz sarkanā paklāja staroja Armani Privé vakarkleitā, ko papildināja Harry Winston rotaslietas. Viņas vīrs Urbans bija tērpies klasiskā melnā uzvalkā ar tauriņu.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Džuliuss Tenons un Viola Deivisa

Viola Deivisa žilbināja koši sarkanajā Armani Privé vakarkleitā, kamēr viņas vīrs bija tērpies atturīgi klasiskā uzvalkā.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Džeimijs Dornans un Amēlija Varnera

Fifty Shades Darker zvaigzne bija tērpusies baltā žaketē un melnās uzvalka biksēs. Viņa sieva bija izvēlējusies vilkt rozā pasteļtoņa vakarkleitu.

Foto: EPA/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Lusiana Barosa un Mets Deimonds

Baroso sudraba vakarkleita izteiksmīgi izcēla viņas figūru un tajā pašā laikā perfekti izskatījās kopskatā ar vīra klasisko uzvalku ar tauriņu.

Foto: AFP/LETA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu