ZeKurbulis video: ziemas drifts iekaro popularitāti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 16. februārī no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu «ZeKurbulis». Raidījuma viesi būs drifta meistars Gvido Elksnis un Andris Mālnieks, LMT Autosporta Akadēmijas pilota Mārtiņa Seska stūrmanis.

Šī vakara raidījumā «ZeKurbulis» vadītājs Pauls Timrots ar autosportistu Gvido Elksni apspriedīs jaunā Latvijas autosporta žanra – ziemas drifta – attīstību un tā aizvien pieaugošo popularitāti gan braucēju, gan skatītāju vidū.

Par autosporta tēmu šovakar runās arī pilota Mārtiņa Seska stūrmanis Andris Mālnieks, kurš skatītājiem pastāstīs, kāda ir stūrmaņa loma rallija sacensībās un vai viņš var jebkuru komandu aizvest līdz čempiona titulam.

Savukārt auto žurnālists Ilmārs Līkums runās par autobraukšanu un veselību - kā autovadītāja liekais svars palielina risku ciest satiksmes negadījumā.

Tāpat raidījumā šovakar būs īpašs viesis - Artūrs Jakovčiks, izglītības programmas «Ēnu diena» dalībnieks no Priekuļu vidusskolas. Artūram būs iespēja pastāstīt Paulam par savām autosporta interesēm un uzzināt, kā top «ZeKurbulis» raidījums, redzēt filmēšanas aizkulises un satikt visus raidījuma dalībniekus klātienē.

Raidījums «ZeKurbulis» un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Raidījuma skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu