Sofijas Lorēnas skaistuma noslēpumi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Viena no visu laiku izcilākajām un skaistākajām itāļu aktrisēm Sofija Lorēna savu šarmu un valdzinājumu ar gadiem nav zaudējusi. Lai arī aktrise šogad svinēs jau 83. dzimšanas dienu, viņa joprojām ir vitāla un jauneklīga.

 
Foto: Sputnik/LETA

Olīveļļa

Izrādās, viņas skaistuma noslēpums slēpjas olīveļļā - aktrise ik dienu savai maltītei pievieno divas tējkarotes auksti spiestas olīveļļas, kā arī viegli iemasē eļļu gan sejas, gan ķermeņa ādā. Turklāt, lai āda kļūtu vēl zīdaināka, šarmantā dīva nedaudz olīveļļas mēdz pievienot arī ūdenim pirms vannošanās. Tāpat olīveļļu Lorēna izmanto kā matu masku, kā arī kosmētikas noņemšanai. Aktrise ir pārliecināta, ka par savu skaistumu katra sieviete ir atbildīga pati un ik dienu ir jāvelta kaut neliels laiks rūpēm par savu izskatu.

 
Foto: Sputnik/LETA

Vidusjūras diēta un limitētas porcijas

Brīnišķīgā Sofija Lorēna lepojas ne tikai ar daiļiem sejas vaibstiem, bet arī izcilu figūru. Tiesa gan, pat dabas doto figūru iespējams sabojāt ar pārāk treknām un kalorijām bagātām maltītēm. Tāpēc Sofija Lorēna ievēro noteiktus uztura principus – viņa ēd mazām porcijām un ievēro Vidusjūras diētu, kas stiprina sirdi un slaidina vidukli. Tās pamatā ir dabiskas izcelsmes produkti, pākšaugi, pilngraudu produktu un jūras veltes, kā arī dārzeņi, augļi un, protams, olīveļļa.

 
Foto: Sputnik/LETA

Elegants un nemanāms iedegums

Itāliešu aktrise mīl sauli un ir pārliecināta, ka neliels iedegums tikai vairo sievietes skaistumu. Turklāt samazina nepieciešamību pēc grima kārtas. Tāpat ar saules palīdzību tiek uzņemts D vitamīns un stiprināta imūnsistēma.

 
Foto: publicitātes

Pastaigas svaigā gaisā un peldēšana

Sofija nekad sevi nav apgrūtinājusi ar dažādiem sporta treniņiem un sarežģītiem vingrinājumiem. Tā vietā viņa priekšroku dod vismaz stundu ilgām rīta pastaigām. Turklāt staigāšana ne tikai uzlabo fizisko veselību, bet arī palīdz sakārtot domas un atslābināties no ikdienas steigas. Tāpat viņa iecienījusi peldēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu