Dita Danosa: Sievietei nav jāsit naglas un pašai jāatver šampanietis

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kādas sievietes patīk vīriešiem – trauslās, nevarīgās un lolojamās? Vai gudrās un spēcīgās? Tās, kuras spēj ne tikai pašas spēkiem apdarīt mājas darbus, bet arī izveidot vērienīgu karjeru un ieņemt augstus amatus? Un galu galā – kur ir īstā sievietes vieta – mājās vai darbā?

«Latvijas Modes palātas» vadītāja un veikalu «Taste Latvia» īpašniece Dita Danosa televīzijas «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» atklās, ka daļu Latvijas vīriešu tiešām varētu atbaidīt gudras un skaistas sievietes. Viņa pieļauj, ka viņas vadošais amats bankā pretējam dzimumam varētu būt bijusi gana liela barjera, lai sāktu sarunu un iepazītos. Tomēr atvērtais un draudzīgais raksturs, kā arī plašais draugu loks ir apliecinājums, ka tomēr daudziem vīriešiem viņas intelekts nav bijis šķērslis un tie spējuši Ditai tuvoties.

Tāpat Dita neslēpj, ka

patiesībā sievietei nevajag visu varēt un mācēt, ir jāļauj darboties arī vīriešiem.

«Plaukti pie sienas man nav jāliek, naglas man nav jāsit un šampanietim korķis nav jāattaisa. Ir lietas, ko es vienkārši nedaru! Man jādod iespēja vīrietim. Es viņu virzu, un viņam šīs saimnieciskās lietas ir jādara. Turklāt manam dzīvesbiedram tas padodas,» stāsta Dita Danosa.

Tāpat «Latvijas Modes palātas» vadītāja neslēpj, ka viņai patīk būt sievišķīgai un izbaudīt to, ka viņu «aplido». «Pie mums Latvijā ir džentlmeņi, kuri drīkst atvērt durvis sievietei un drīkst nest somas. Man šī sievišķība patīk!»

Sarunu šovu «Starp mums runājot» skaties kanālā «STV Pirmā!» šovakar 21:00.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu