«Jeep Renegade» otro reizi pēc kārtas ir ieguvis titulu «Gada apvidus auto 2017»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jeep

Viens no slavenākajiem apvidus auto žurnāliem «4x4 Magazine» otro gadu pēc kārtas titulu «4x4 of the Year 2017» piešķīris kompaktajam apvidus auto «Jeep Renegade».

«Jeep Renegade», kas ir pabijis arī TVNET autoparkā, ir apgādājams ar trim dīzeļa un trim benzīna dzinējiem, kuri nosedz veiktspējas koridoru no 110 līdz 170 ZS, četrām dažādām transmisijām, kā arī trim komplektācijas opciju variantiem, proti, «Longitude» «Limited» vai «Trailhawk».

Visi apvidus auto žurnāla «4x4 of the Year 2017» dalībnieki tiek pārbaudīti reālā vidē un veiktspēju tie pierāda gan īpaši izveidotā apvidus pārvarēšanas trasē, gan ikdienas braukšanas apstākļos. «Trailhawk», kas piedalījās testos, un kas ir «Jeep Renegade» labākās komplektācijas versija, pārvarēja visus šķēršļus, kā arī iepriekšējos gados saņēma labākos reitingus savā kategorijā.

«Balva «Gada apvidus auto», kas iegūta jau otro reizi pēc kārtas, pierāda, ka «Jeep Renegade» tirgū piedāvā unikālu īpašību kopumu, kuram pagaidām nav alternatīvu. Šis kompaktais apvidus auto piedāvā pircējiem plašākas dzinēju, transmisijas un papildus aprīkojuma izvēles iespējas, savukārt, pateicoties tā iespējām apvidus ceļu apstākļos, šis auto paliek vienā līmenī ar augstākas klases apvidus automašīnām un demonstrē īsta džipa priekšrocības», stāsta Andris Sivickis, uzņēmuma «Autobrava» direktors.

[Labot]

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu