TOP 5: Gada portāla lasītāju skatītākie video

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadri no video

Nemanot ir aizritējis vēl viens gads, un tas nozīmē, ka ir laiks atskatīties ne tikai uz to, kas šā gada laikā noticis, bet arī kas jūs, portāla lasītāji un skatītāji, visvairāk interesējis. Lūk, gada TOP 5 skatītākie video.

 
Foto: Stopkadrs no video

5. Avārija uz līdzenas vietas

Lai notiktu avārija, nav jābūt nelabvēlīgiem laika apstākļiem vai sliktam ceļa segumam. Atliek vien uz mirkli zaudēt modrību, un tad var klāties tāpat kā zemāk pievienotajā video redzamā žiguļa vadītājam.

 
Foto: Stopkadrs no video

4. Policistu visatļautība un 90. gadu bandītu stils?

Policistu visatļautība - tā advokāts Ivars Kazāks dēvē situāciju, kuru 5.marta vakarā Olainē piedzīvojis viņa aizstāvamais. Viņu aizturējusi pašvaldības policija, taču veids, kādā tas noticis, pēc advokāta domām, ir cilvēktiesību pārkāpums. Vīrietis uz ilgāku laiku ievietots policijas transportlīdzekļa bagāžniekā.

 
Foto: stopkadrs no video

3. Otto Ozols Krievijas televīzijā: Dabūsiet pa purnu tā, ka maz neliksies!

Latviešu publicists Otto Ozols ir viens no retajiem viedokļu paudējiem Latvijā, kas atsaucas Krievijas televīziju uzaicinājumiem piedalīties diskusijās. Tās pazīstamas ar izteikti naidīgu atmosfēru, un lielākoties tajās normāla parādība ir nepatīkamu viedokli vienkārši pārkliegt, tāpēc, lai piedalītos tajās, nepieciešams zināms rūdījums un bezkaunība. Piedaloties NTV raidījumā «Mesto vstreči», kurā diskutēts par NATO, Ozols diskusijas karstumā skaļi un skaidri pateica - Latvijai ir spēcīgi sabiedrotie, un, ja Krievija mēģinās apdraudēt Latvijas suverenitāti, «dabūs pa purnu tā, ka maz neliksies!»

 
Foto: Stopkadrs no video

2. Neticami! Mildas pakājē divi ārzemnieki nodarbojas ar seksu

BRĪDINĀJUMS: Tu nedrīksti skatīties šo video, ja tev nav 18 gadu!

9. decembrī neilgi pirms pussešiem rītā Rīgas pašvaldības policijas videonovērošanas centra darbinieki uz Brīvības pieminekļa skatu laukumiņa pamanīja divus jauniešus, kuri pieminekļa skatu laukumā nodarbojās ar seksu. Kārtības sargi nekavējoties ziņoja tuvākajai autopatruļai, kas ieradās dažu minūšu laikā.
TVNET šo video papildināja ar klasisko romances dziesmu «Love is all around» lietainās ziemas omas uzlabošanai.

 
Foto: Stopkadrs no video

1. Liene Šomase uz skatuves nosauc valsti par job**u

BRĪDINĀJUMS: video satur necenzētu leksiku!

27.novembrī plkst.17.00 Daugavpils Kultūras pilī notika koncerts «Rudens šlāgeris Daugavpilī». Tajā piedalījās arī dziedātāja Liene Šomase, kura dalījās pārdomās par valsti, kurā dzīvojam, kā arī rupji lamājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu