Mazākais Volkswagen krosovers iegūst aprises

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Jau labu laiku bija zināms, ka Volkswagen krosoveru klāstā būs papildinājums un pašā 2018.gada ievadā Rīgā prezentētais T-Roc nebūs mazākais šāda tipa auto Volkswagen piedāvājumā.

Lieliem soļiem tuvojas 2016.gada Ženēvas auto šovā prezentēta Volkswagen konceptauto nonākšana masveida ražošanā.

Par T-Cross kristītais mazās klases krosovers būtībā būs alternatīva modelim Polo un tirgū startēs ar saukli «I am more than one thing» («Es esmu vairāk nekā viena lieta»).

Volkswagen norāda, ka vārds «vairāk» šajā sauklī nozīmē, ka T-Cross piedāvās vairāk, nekā šajā klasē ierasts saņemt, taču nemaksās vairāk.

Vai tā būs, redzēsim gada nogalē, jo modeļa prezentācija paredzēta 2018.gada rudenī. Visticamāk, Parīzes automobiļu izstādē, kas notiks oktobra sākumā.

Līdz tai vēl aptuveni trīs mēneši, tādēļ laika īsināšanas nolūkā Volfsburgas uzņēmums nupat publiskojis dažus gramus informācijas, kā arī dizaina skices, pēc kurām var nojaust 4,107 metrus garā auto izskatu.

Pēc jaunā modeļa iekļaušanas Volkswagen modeļu klāstā būs pieejami jau pieci VW krosoveri - T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace un Touareg.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu