Kena Bloka «prototips» - Garīgais Bloks - atgriežas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Kompānija Ford sagatavojusi un publiskajā telpā palaidusi simpātisku Ziemassvētku video Snowkhana 5, kas ir sava veida parodija par Kena Bloka džimhānu (gymkhana).

Šajā Snowkhana sērijā stāsts ir par supervaroni Mental Block (Garīgais Bloks), kurš redzams sānslīdēs driftējam dažādu Holivudas filmu ainās, raksta Motor.ru.

Trīs minūtes garās multenītes filmēšana kopumā esot ilgusi mēnesi. Tai bijuši nepieciešami 17 LEGO koki, 11 bundžas mākslīgā sniega, septiņas kartona mājas, viens montāžas flakons, kā arī sieviešu zeķbikses, no kurām izgatavots batuts epizodei ar Skubiju Dū.

Bez Skubija Dū šajā leļļu multfilmā atrodamas atsauces uz 18 dažādām animācijas un mākslas filmām, tostarp Atpakaļ nākotnē, Forests Gamps, Bulits, Ātrs un bez žēlastības, Spoku mednieki, Rotaļlietu stāsts, Harijs Poters, Zvaigžņu kari, Ledus laikmeta periods un citām. Tāpat filmiņā ir atsauce arī uz pēdējo, devīto Kena Bloka Gymkhana video, kurā viņš veic drosmīgu lēcienu pāri sliedēm tieši gar vilciena purngalu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu