Atis Auzāns ar jauno koncertprogrammu «Sirds dziesmas» viesosies Tukumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Dziesmas Tev un man, mums visiem kopā un ikvienam šīs pasaules iemītniekam. Pavisam tuvu, pieklusinātā skaļumā, dvēseliskā tuvībā ar katru koncerta klausītāju,» – tā varētu raksturot Ata Auzāna jauno akustisko koncertprogrammu «Sirds dziesmas», kas 2017.gada 26.janvārī plkst.19:00 izskanēs Tukuma pilsētas kultūras namā. Koncertu piedāvā «Vīgneru Ernesta institūts«.

Divdaļīgajā programmā iekļautas gan Ata Auzāna oriģināldziesmas, gan pazīstamas pasaules klasiķu un arī latviešu dziesmas«: «Cauri pilsētai» («Ripo, ratiņ«), «Kur gaismeņa», «Aizguoja sauļeite», «Vijolnieks», «Rūžeņa», «Pie dieviņa gari galdi», «Hallelujah» u.c. Sirsnīgi un jautri, smeldzīgi un romantiski. Par dzīvi un mīlestību, pieklusināti «dzīvajā» skanējumā.

Koncerta īpašā «odziņa» – noslēgums! Ar ko tas beigsies? Tas ir atkarīgs tikai un vienīgi no pašiem klausītājiem, jo koncerta noslēguma dziesmas tiks izvēlētas uz vietas, klausītājiem aktīvi iesaistoties sarunā ar mūziķiem.

Koncertā akordeonu spēlēs un dziedās Atis Auzāns, pie taustiņiem – Artūrs Palkevičs, perkusijas – Nelli Bubujanca, piedziedās Signija Taraņenko un Santa Markune.

Foto: Publicitātes foto

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu