Jaunums – OSRAM krāsu kodēts iepakojums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atpazīstamība sākas ar iepakojumu

OSRAM ir augstu vērtēts un uzticams partneris daudziem, ieskaitot pasaules galvenos autoražotājus. Attīstot mūsu aizvien pieaugošo produktu klāstu, esam izstrādājuši produktu iepakojumu vēl pievilcīgākā un atpazīstamākā izskatā. Mūsu prioritāte ir pēc iespējas lielāka jūsu pamanāmība uz ceļa, taču mēs arī vēlamies, lai jūs mūs spētu sameklēt.

Stiprs zīmols, izteiksmīgas krāsas

Produktu segmenti tagad ir viegli atšķirami, pateicoties jaunam krāsu kodējumam atkarībā no produktu priekšrocībām. Iepakojumi pieejami melnā, zaļā, zilā, oranžā un sarkanā krāsā.

Cik dažādas ir automašīnas, tik dažādi ir arī autovadītāji un iemesli auto spuldžu iegādei. Pateicoties jaunajam OSRAM automašīnu spuldžu, gaismekļu un LED inovatīvo produktu iepakojumam, ikviens autovadītājs var atrast savām prasībām atbilstošāko. Ar šo skaidro, saprotamo krāsu kodēšanas sistēmu atrast jums nepieciešamās spuldzes un aksesuārus ir ārkārtīgi vienkārši.

Foto: Publicitātes foto

Automašīnu spuldzes – atrodiet sev vispiemērotāko risinājumu

Jums nepieciešama vienkārši kvalitatīva rezerves detaļa no labi pazīstama ražotāja? Izvēlieties OSRAM ORIGINAL – iepakojumā mūsu korporatīvajās krāsās: oranžā un baltā. Jūs varat paļauties uz šo produktu.

Jūs tiecieties pēc veiksmes un labākā it visā? Izvēlieties OSRAM Performance spuldzes ar augstu gaismas intensitāti rezonējoši sarkanā iepakojumā. Ideāla izvēle tieši Jums.

Vai Jūsu auto atspoguļo jūsu unikālo personību? OSRAM COOL BLUE® Intense, kas pieejamas zilā iepakojumā, atbilst augstākajiem kvalitātes un estētikas standartiem.

Jums rūp apkārtējā vide un jūsu ģimenes drošība garos pārbraucienos? OSRAM ULTRA LIFE izturīgās, ilgmūžīgās spuldzes ir tās, uz kurām varat paļauties. Viegli atpazīstamas pēc zaļā iepakojuma.

Jūs esat cilvēks, kuram patīk izmēģināt visus jaunos produktus un tehnoloģijas? Nepalaidiet garām OSRAM LEDriving® inovatīvās spuldzes melnā iepakojumā, un vienmēr būsiet vienu soli priekšā visiem pārējiem.

Foto: Publicitātes foto

ORIĢINALITĀTE

Jo uzticība ir vissvarīgākā.

-Lai nomainītu sava auto spuldzes, izmantojiet oriģinālās spuldzes

-Augstas kvalitātes spuldzes no labi pazīstama ražotāja

IZPILDĪJUMS

Jo jauda ir vissvarīgākā.

-Spožākās spuldzes perfekcijai un izcilam izpildījumam

-Attīstītākā tehnoloģija un visperspektīvākais piedāvājums

DIZAINS

Jo izskats ir vissvarīgākais.

-Izceliet savu personību ar stilīgām spuldzēm

-Augstākie kvalitātes un estētikas standarti

KOMFORTS

Jo izturība ir vissvarīgākā.

-Īpaša uzmanība attiecībā uz izturību un uzticamību

-Ilgtspējīgs un ekonomisks produkts

INOVĀCIJA

Jo jauninājumi ir vissvarīgākie.

-Ideāls variants tiem, kas meklē ko «mazliet vairāk»

-Vienmēr esat vienu soli priekšā pārējiem

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu