Klintones kampaņas pasākumā Filadelfijā sapulcējušies 40 000 cilvēku

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apmēram 40 000 cilvēku pirmdien sapulcējušies demokrātu Baltā nama kandidātes Hilarijas Klintones kampaņas pasākumā Filadelfijā, Pensilvānijas štatā, paziņojusi politiķes kampaņa.

Kampaņas pasākumā piedalīsies arī Klintones vīrs, bijušais ASV prezidents Bils Klintons, pašreizējais prezidents Baraks Obama un ASV pirmā lēdija Mišela Obama.

Pasākuma programmā paredzēta arī rokmūziķu Brūsa Springstīna un Džona Bondžovi uzstāšanās.

Kampaņas pasākuma dalībnieku skaita ziņā tas ir jauns Klintones rekords. iepriekšējais rekords tika sasniegts Ohaio štatā, kur demokrātu politiķes mītiņu apmeklēja 18 500 cilvēku.

Klintone, kā arī republikāņu prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps pēdējo dienu pirms vēlēšanām pavadīja, apmeklējot nozīmīgus svārstīgos štatus, kas var izšķirt vēlēšanu iznākumu. Klintonei vēl paredzēta pieturvieta Ziemeļkarolīnā, bet Trampam, kur pirmdien apmeklēja Floridu, Ziemeļkarolīnu un Pensilvāniju, gaidāms kampaņas pasākums arī Ņūhempšīrā un Mičiganā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu