Konditorejas lietpratēja Anabela de Vetena no Lielbritānijas var lepoties ar īpašu talantu, par kuru viņu, iespējams, apskaust varētu pat specefektu grima mākslinieki. Vetena nereti veido kulinārijas izstrādājumus, kuriem iedvesmu guvusi miroņu valstībā.
Vai šī ir pretīgākā Helovīna kūka pasaulē?
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Šogad par godu Visu svēto dienas priekšvakaram jeb tā dēvētajam Helovīnam Vetena izcepusi kūku, kura veidota kā kādas dāmas mirstīgās atliekas, kas atrodas zārkā.
Nāves klātbūtni kūku cepēja attēlojusi tik precīzi, ka «mirušo dāmu» dekorējusi pat ar tārpiem, kas meistarīgi veidoti no baltās šokolādes.
Neskatoties uz baiso paskatu, viss, kas lietots šajā neparastajā kompozīcijā, ir ēdams un, domājams, visai garšīgs.
Kūkai dots nosaukums «Decomposing Dahlia» jeb «Trūdošā Dālija».
Once again, @kitchenconjurer BLOWS ME AWAY with her life-size decomposing corpse cake at @BartsPathology https://t.co/aUt4nI4FHF— Nourishing Death (@NourishingDeath) October 28, 2016
Lūk arī daži citi konditores darbi: