Vai šī ir pretīgākā Helovīna kūka pasaulē?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Konditorejas lietpratēja Anabela de Vetena no Lielbritānijas var lepoties ar īpašu talantu, par kuru viņu, iespējams, apskaust varētu pat specefektu grima mākslinieki. Vetena nereti veido kulinārijas izstrādājumus, kuriem iedvesmu guvusi miroņu valstībā.

Šogad par godu Visu svēto dienas priekšvakaram jeb tā dēvētajam Helovīnam Vetena izcepusi kūku, kura veidota kā kādas dāmas mirstīgās atliekas, kas atrodas zārkā.

Nāves klātbūtni kūku cepēja attēlojusi tik precīzi, ka «mirušo dāmu» dekorējusi pat ar tārpiem, kas meistarīgi veidoti no baltās šokolādes.

Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Neskatoties uz baiso paskatu, viss, kas lietots šajā neparastajā kompozīcijā, ir ēdams un, domājams, visai garšīgs.

Kūkai dots nosaukums «Decomposing Dahlia» jeb «Trūdošā Dālija».

Lūk arī daži citi konditores darbi:

Anatomical Venus cake #anatomicalvenus #death #mementomori #cake #foodart #cakedecorating #anatomy

A photo posted by Annabel de Vetten (@conjurers_kitchen) on

#hannibalfeast #pannacotta #paintedpannacotta #redwine #eattherude #desserttableofdeath

A photo posted by Annabel de Vetten (@conjurers_kitchen) on

#hannibal #hannibalfeast #cake #eattherude #marzipanfruit #desserttableofdeath #cannibalcake

A photo posted by Annabel de Vetten (@conjurers_kitchen) on

#richardIII #cake #chocolate #chocolatebones #conjurersskitchen

A photo posted by Annabel de Vetten (@conjurers_kitchen) on

Boob cake. #conjurerskitchen

A photo posted by Annabel de Vetten (@conjurers_kitchen) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu