Varis Vētra: mani valdzina vecākas sievietes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Šarmantais aktieris un dziedātājs Varis Vētra ir pārliecinās, ka cilvēka personība ir skaista jebkurā vecumā. Galvenais ir pašam atvērties, būt gatavam pilnveidoties, mācīties no citiem un uzzināt ko jaunu. Viņaprāt, ir viegli «nostāties pozā» – es taču visu zinu, ko gan vari man iemācīt - un ar skepsi uzklausīt citu teikto. Tomēr brīdī, kad būsi gatava pieņemt visu jauno, tad arī zināšanas tevi atradīs un kā personība kļūsi interesanta arī citiem.

Varis Vētra atklāj, ka jau agrā jaunībā pretējā dzimumā vairāk vērtējis nevis izskatu, bet gan viedumu un dvēseles dziļumu. Tāpat dziedātājs vaļsirdīgi atklās, ka

divdesmit gadu vecumā viņa sievietes ideāls bijusi teju divreiz vecāka dāma,

kura jauno mākslinieku savaldzinājusi ar savu gudrību un dzīves pieredzi.

Varis Vētra jau agrā jaunībā pretējā dzimumā vairāk vērtējis nevis izskatu, bet gan viedumu un dvēseles dziļumu. Tāpat dziedātājs vaļsirdīgi atklās, ka divdesmit gadu vecumā viņa sievietes ideāls bijusi teju divreiz vecāka dāma, kura jauno mākslinieku savaldzinājusi ar savu gudrību un dzīves pieredzi. Aktieris neslēps, ka sievietes viņa koncertos mēdz ne tikai skaļi raudāt, bet arī pat ģībt izpildīto dziesmu dēļ. Turklāt izkratot savas dvēseles dziļākos nostūrus, viņš atzīsies, ka rakstot dziesmas mēdz raudāt arī pats.

Rīt Varis Vētra viesosies «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot» , kur stāstīs par to, kā viņš pilnveido sevi, svin svētkus un lutina sievietes. Tā kā šomēnes pirmā, īstā un vienīgā televīzija sievietēm atzīmē gada jubileju, arī Varis Vētra sarūpējis īpaši sirsnīgu sveicienu Latvijas dāmām. Aktieris neslēpj, ka viņš, gluži tāpat, kā citi vīrieši visā pasaulē, dzīvo tikai un vienīgi sieviešu dēļ. Tāpēc ne tikai svētku reizēs, bet arī ikdienā aicina ik katru dāmu apzināties savu skaistumu, gudrību un brīnišķīgumu. Jo laimīga un par sevi pārliecināta sieviete spēj iedvesmot arī citus!

Rīt Varis Vētra viesosies «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot», kur stāstīs par to, kā viņš pilnveido sevi, svin svētkus un lutina sievietes. Šomēnes pirmā, īstā un vienīgā televīzija sievietēm atzīmē gada jubileju, tāpēc arī raidījums būs īstās svētku noskaņās. Varēsiet baudīt ne tikai svinīgu studijas iekārtojumu un krāšņas personības, bet, kā jau dzimšanas dienās, ļauties arī neaizmirstamiem pārsteigumiem. Visu raidījumu skaties jau rīt plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!». Tajā viesosies arī sievišķības etalons un modes zīmola «Amoralle» radītāja Inese Ozola, rotu mākslinieks Andris Lauders, kā arī aktieris un dziedātājs Varis Vētra. Tāpat Daina Jāņkalne dosies ciemos pie Signes Meirānes, lai noskaidrotu, kā uz svētku galda uzburt īstu mielastu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu