Tramps sūdzas par «sagrozītajām» vēlēšanām

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Republikāņu partijas Baltā nama pretendents Donalds Tramps svētdien atkārtoti pauda pārliecību, ka vēlēšanas tiek «sagrozītas», lai gan republikāņu viceprezidenta amata kandidāts Maiks Penss apliecinājis, ka akceptēs 8. novembra vēlēšanu rezultātus.

«Šīs vēlēšanas pilnībā sagroza negodīgie un patiesību izkropļojošie mediji, kas bīda blēdīgo Hilariju, bet [tas notiek] arī daudzos vēlēšanu iecirkņos. Skumji,» tviterī ierakstījis Tramps.

Vēstījums mikroblogu vietnē parādījies dienu pēc tam, kad televīzijas humora šovā «Saturday Night Live» tika izsmietas Trampa un viņa demokrātu konkurentes Hilarijas Klintones pēdējās televīzijas debates.

Arī humora šovs izraisījis Trampa neapmierinātību, īpaši jau tas, kā republikāņu kandidātu atveidojis aktieris Aleks Boldvins.

«Skatījos «Saturday Night Live» pasūtījuma slepkavību pret mani. Pienācis laiks izbeigt garlaicīgo un nesmieklīgo šovu. Aleka Boldvina atainojums ir pretīgs. Mediji sagroza vēlēšanas,» tviterī ierakstījis Tramps.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu