70 000 eiro vērtais modes šovs

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Uldis Vilks/Publicitātes

7. oktobrī iepirkšanās centrs Sky&More ar iespaidīgu 70 tūkstošus eiro vērtu modes šovu oficiāli atklāja 23 jaunus shop in shop veikalus, bagātīgi papildinot esošo zīmolu klāstu ar tādiem pasaulē atzītiem zīmoliem kā Luisa Cerano, Joop, Strellson, Lagerfeld, Laurel, Calvin Klein Jeans, Tommy Hilfiger, Marciano Guess, Superdry, Bugatti, Daniel Hechter, Kennet Street u.c.

Sky&More Fashion&Show vajadzībām tika izbūvēta tehniski sarežģīta skatuves konstrukcija ar līdz šim Latvijā nerealizētu 32 metrus garu mēli, kuras būvniecības priekšdarbi tika sākti jau pirms nedēļas, strādājot arī naktīs. Skatuves centrālo daļu veidoja milzīgi LED ekrāni, kas aizsedza pilnīgi visu galeriju, veidojot dizainiski iespaidīgas skatuves dekorācijas, kas apdarinātas ar spoguļu elementiem un gaismas specefektiem.

«2016.gada Sky&more Fashion&Show ir lielisks piemērs fantastiskam komandas darbam, jo tas ir liels izaicinājums iepirkšanās centrā uzburt šāda līmeņa pasākumu. Tas noteikti nebūtu izdevies tik iespaidīgi arī bez mūsu ģenerālsponsora Audi Latvija un sponsoriem minerālūdeņa Abatilles un saldējuma Magnum, kā arī pārējiem atbalstītājiem, kuriem pateicoties pasākums bija piesātināts un krāšņs,» stāsta i/c Sky&More direktore Kristīne Kopce-Ļūmane.

«Šova modes skatē katrs noteikti saskatīja ko savu, tomēr nenoliedzams ir fakts, ka šī nebija vienkārša modeļu pastaiga pa mēli - tā bija koncerta, uzveduma un video performances apvienojums, tajā pašā laikā nezaudējot fokusu uz modes aktualitātēm.

Esmu patiesi priecīga par mūsu Fashion&Show viesu lielo atsaucību un pozitīvajām atsauksmēm, kas dod enerģiju turpināt sākto virzienu uz Rīgu vest pasaules aktualitātēs modē un apmeklētājus lutināt ar izsmalcinātiem pasākumiem,» turpina Kristīne Kopce-Ļūmane.

Sky&More Fashion&Show modes šovu klātienē vēroja aptuveni 600 viesu, no kuriem daudzi bija arī populāri cilvēki un uzņēmēji.

Pēc pasākuma lielākā daļa viesu devās uz oficiālo pasākuma afterparty klubā Coyote Fly, lai izbaudītu latviešu DJ un producenta Makree un dziedātāja Edvarda Griezes sniegumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu