Kāpēc Lepers necieš meitenes bikini sociālajos tīklos?

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieris Rihards Lepers, analizējot sieviešu paradumus sociālajos tīklos, visvairāk šokējas par bildēm peldkostīmos. Viņaprāt, vienīgais iemesls, kādēļ ievietot šādas bildes, ir peldkostīmu reklāma, jo to diemžēl citādi nav iespējams parādīt.

Sociālajos tīklos meitenes kārtīgi piestrādā pie seksualitātes atrādīšanas. Aktieris uzskata, ka meitenēm vajadzētu pakonsultēties ar saviem partneriem, vai otram ir pieņemama viņas komunikācija sociālajos medijos.

Katrā ģimenē ir jātiek skaidrībā ar iekšējo ētikas kodeksu, lai nedotu nepareizus signālus citiem tēviņiem.

Lepers norāda, ka sievietēm ir jādzīvo saskaņā ar sevi un jājūtas labi, lai dzīve ir harmonijā arī ar partnera iekšējo pasauli.

Tāpat ir jārēķinās ar savu profesiju un nākotnes karjeras iespējām, jo, iespējams, šīs bildes vēlāk nonāks atklātībā un nesīs vairāk negatīvas nekā pozitīvas emocijas.

Šonedēļ sarunu šova «Starp mums runājot» lielais jautājums būs seksualitāte. Ko vispār nozīmē vārds seksīgi un kā tas tiek demonstrēts, šonedēļ Valda Meldera, Grētas Gorjučko un Dainas Jāņkalnes virsvadībā mēģinās noskaidrot Rihards Lepers, Santa Kola, Ausma Kantāne un seksologs Artūrs Šulcs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu