Ušakova nākamais mērķis - remontu Brīvības ielā pabeigt līdz septembra beigām?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Lai gan Rīgas mērs Nils Ušakovs iepriekš bija solījis, ka Brīvības ielas remonts tiks pabeigts līdz 1.septembrim, pilsētas galvenajā ielā atkal uzlauzts asfalts, lai pārbūvētu siltumtīklus. Tas sadusmojis rīdziniekus, kuriem līdz septembra beigām, kad paredzēs pabeigt minēto remontu, atkal būs jāsamierinās ar sastrēgumiem.

Cilvēki pauž neizpratni par to, ka ielas remonts netika paveikts uzreiz. Tāpat sociālo tīklu lietotāji ironizē par pašvaldības vadītāja solījumu, ka pēc 1.septembra Brīvības ielā tiks remontētas tikai ietves. Rīgas domes oficiālais tvitera konts vēsta, ka siltumtrases remonts jau bijis ieplānots, tādēļ Brīvības ielā bijis uzlikts pagaidu segums, lai starp remontiem autovadītāji varētu netraucēti pārvietoties. Siltumtrases remonts Brīvības ielā sācies 12.septembrī, un paredzēts, ka tas norisināsies līdz septembra beigām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu