Grīziņkalnā garāmgājējs uzbrūk policijas notvertam čurātājam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtdien Rīgā, Grīziņkalnā, pašvaldības policisti aizturējuši kādu vīrieti, kurš urinējis publiskā vietā, bet, kamēr likumsargi viņam rakstījuši protokolu, kāds iereibis garāmgājējs bez jebkāda brīdinājuma pienācis klāt un iesitis pārkāpējam pa galvu.

Rīgas Pašvaldības policijā (RPP) informēja, ka ceturtdien RPP Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki, patrulējot Grīziņkalnā, pamanīja kādu vīrieti, kurš publiskā vietā nokārtoja dabiskās vajadzības. Veicot vīrieša personas datu pārbaudi, tika noskaidrots, ka viņš dzīvo bez deklarētās dzīvesvietas adreses. Ņemot vērā minēto, RPP personai sāka rakstīt uzreiz divus administratīvā pārkāpuma protokolus - par dzīvošanu bez deklarētās dzīvesvietas un par urinēšanu publiskā vietā.

Kamēr policisti formēja nepieciešamos dokumentus, notikuma vietai gāja garām kāds vīrietis, kurš pēkšņi bez jebkāda brīdinājuma uzbruka pārkāpējam, iesitot viņam pa galvu.

Policisti nekavējoties aizturēja arī agresīvi noskaņoto garāmgājēju. Pārrunu laikā tika pamanīts, ka sitējs ir krietnā alkohola reibumā. Urinētājs pēc protokola saņemšanas devās prom, turpretim kausli RPP darbinieki nogādāja dežūrdaļā, kur viņam tika noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots 100 eiro naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu