Aizvadītajā diennaktī Rīgā noslīkuši divi cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī Rīgā noslīkuši divi cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Trešdien neilgi pēc plkst.13 VUGD saņēma izsaukumu uz Bolderājas karjeru Rīgā, kur iedzīvotāji informēja, ka cilvēks nav izpeldējis krastā. Pārmeklējot ūdenstilpni, glābēji apmēram piecus metrus no krasta četru metru dziļumā atrada 19 gadus vecu noslīkušu vīrieti, kuru izcēla krastā un nodeva Valsts policijas (VP) darbiniekiem.

Savukārt īsi pirms plkst.21 tika saņemts izsaukums uz Meldru ielu Rīgā, kur Sarkandaugavas ūdenstilpnē cilvēks jau kādu laiku nav redzams virs ūdens. Pārmeklējot ūdenstilpni, ugunsdzēsēji glābēji atrada apmēram 60 gadus vecu noslīkušu vīrieti, kuru nodeva VP darbiniekiem.

VUGD aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem atrodoties pie ūdens un nepārvērtēt savus spēkus dodoties peldēties, lai atpūta pie un uz ūdens nekļūtu par traģēdiju.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 38 izsaukumus, no kuriem desmit bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 21 uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu