Jūlijā Latvijā skatītākie TV kanāli - PBK, «NTV Mir Baltic» un TV3

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Latvijā šogad jūlijā skatītākie televīzijas (TV) kanāli bija PBK, «NTV Mir Baltic» un TV3, liecina pētījumu kompānijas «TNS Latvia» apkopotie dati.

Skatītākais kanāls bija PBK, kuram veltīti 10,2% no kopējā TV skatīšanās laika. Otrs skatītākais bija kanāls «NTV Mir Baltic» ar 9,8% skatīšanās laika daļu. Savukārt trešais skatītākais kanāls bija TV3, kuram veltīti 9,1% no kopējā TV skatīšanās laika.

Kanālam LTV1 veltīti 8,7%, kanālam "LNT – 7,9%, kanālam "REN TV Baltic" - 3,2% un kanālam 3+ - 3% no kopējā TV skatīšanās laika. Savukārt kanāla LTV 7 skatīšanās laika daļa bija 2,9%, kanāla TV6 - 2,6% un kanāla "RīgaTV 24" – 1,1%. Tikmēr "Kanāla 2" skatīšanās laika daļa bija 1%, "CTC Baltija" - 0,8%, bet "Nickelodeon" - 0,7%.

Vienlaikus kanālu FOX un "Fox Life" katra skatīšanās laika daļa bija 0,6%, savukārt kanālu "Kidzone TV un "Re:TV" - 0,5%. Kanālam STV veltīti 0,4%, kanāliem "1BM" un "National Geographic Channel" katram veltīti 0,3% skatīšanās laika. Kanālu "360TV" un "Sony Channel" katra skatīšanās laika daļa bija 0,2%, bet kanālu "Sony Turbo" un "Sportacentrs.com" - 0,1%.

TNS Reklāmu reģistra vecākais klientu vadītājs Oskars Rumpēters norādīja, ka pirmajā pusgadā skatītāko kanālu TOP 3 bija pārsvarā nemainīgs. Pirmajā vietā šajos mēnešos ierindojās kanāls TV3, otrajā – LTV1 un trešajā – PBK, izņemot jūniju, kad pirmajā vietā ierindojās LTV1, bet otrajā vietā - TV3. Savukārt jūlijā vērojamas lielākas izmaiņas, skatītākais kanāls bija PBK, otrs skatītākais bija kanāls «NTV Mir Baltic», bet trešais -TV3. Arī pērnā gada jūlijā kanāls «NTV Mir Baltic» iekļuva skatītāko kanālu trijniekā, dalot trešo vietu ar PBK.

Jūlijā viens TV skatītājs pie TV ekrāna pavadījis vidēji četras stundas un 28 minūtes dienā, kas bija par minūti vairāk nekā jūnijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu