Šodien oficiāli reģistrēta Kaimiņa partija «KPV LV»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šodien oficiāli reģistrēta Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa politiskā partija «KPV LV», liecina partijas mājaslapā publicētā informācija.

Mājaslapā «kampiedervalsts.lv» teikts, ka «10.jūnijā iesniegtie dokumenti Uzņēmumu reģistrā ir vainagojušies rezultātiem - reģistrēta politiskā partija «KPV LV«».

Tuvākajās dienās plānots izveidot partijas bankas kontu, kā arī būs iespēja uzņemt jaunos partijas biedrus, teikts politiskā spēka paziņojumā. «Visiem jaunuzņemtajiem biedriem būs iespējas veikt iestāšanās maksu un oficiāli slēgt uzņemšanas procedūru. Turklāt atbalstītāji tiks pie ilgi gaidītās iespējas sniegt savu artavu «KPV LV»,» norādīts mājaslapā.

Kā ziņots, ar mērķi novērst juridiskos šķēršļus Kaimiņa vadītās partijas reģistrēšanai politisko spēku bija plānots pārdēvēt par «KPV.LV». Tomēr punkts no jaunā nosaukuma izņemts labskanības labad, skaidroja Kaimiņš.

Iepriekš partija kā savu nosaukumu bija izvēlējusies «KPV», taču radās juridiska problēma, lai reģistrētu partiju, jo ar šādu nosaukumu jau ir dibināta sabiedrība ar ierobežotu atbildību.

Kā ziņots, šā gada 3.maijā Rīgā, Lielajā ģildē, tika nodibināta pie frakcijām nepiederošā Saeimas deputāta Kaimiņa partija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu