Sociālie tīkli šokā. Politiķis! Un atzīstas melos? Kas mainījās?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Veselības ministrs Guntis Belēvičs (ZZS) šodien Ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS) iesniedzis demisijas rakstu. Kučinskis viņa demisiju ir pieņēmis, apstiprināja pats premjers. Ministru prezidents pavēstīja, ka Belēvičs ir melojis viņam saistībā ar «rindu lietu».

Ministru prezidents pavēstīja, ka Belēvičs ir melojis viņam saistībā ar «rindu lietu». Kučinskis pauda nosodījumu Belēviča melošanai, tomēr piebilda, ka nu jau demisionējušais ministrs viņam skaidrojis, ka «kaut kur ticis ierauts». Premjers sacīja, ka šajā gadījumā bija jāizrāda vīrišķība un jāatzīst izdarītais.

Līdz ar Belēviča atkāpšanos veselības ministra pienākumi uz laiku tiek uzticēti satiksmes ministram Uldim Augulim (ZZS). Tomēr premjers pauda, ka iespējami ātrāk ir jāatrod jauns veselības ministrs, jo jābūt drošībai, ka iesāktās reformas nozarē turpināsies. Jaunajam ministram būs jāspēj tikt galā ar valdības rīcības plānā noteikto, sacīja Kučinskis.

Premjers piebilda, ka jau šobrīd notiek veselības ministra amata kandidātu apzināšana, bet Belēviča karjera viņa skatījumā ir beigusies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu