Kopdarbē vairot veiksmes stāstus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nodibinājums «TechHub Riga» darbojas jau vairāk nekā četrus gadus, tā mērķis ir palīdzēt vietējiem start-up uzņēmumiem augt, pilnveidoties un kļūt konkurētspējīgākiem.

«TechHub Riga» ir kļuvis par lielāko tehnoloģiju un IT kopdarbes telpu, pie sevis pulcējot vairāk nekā 30 Latvijas iesācējuzņēmumus. Esošo un absolventu biedru sarakstā ir tādi uzņēmumi kā «Reach.ly», «Infogr.am», «Froont», «MaxTraffic», «Fastr Book», «Sellfy» un «Cobook». Tieši start-up uzņēmumiem šāda kopdarbe ir īpaši nozīmīga, jo tā nodrošina ātrāku domu un pieredzes apmaiņu, nozīmīgu jaunumu apgūšanu un ideju dzimšanu, kā arī investoru piesaisti.

Viena no «TechHub Riga» iniciatīvām ir dažādu ar tehnoloģijām saistītu pasākumu rīkošana – tās ir gan ikmēneša tikšanās gan konkursu piedāvājumu pasākumi, kā arī «TechChill Baltic» konference, Digitālā Start-up akadēmija u.c. Šo pasākumu auditoriju veido iesācējuzņēmumi, topošie uzņēmēji, studenti un investori. Kopš 2014. gada lielākā daļa «TechHub» pasākumu tiek rīkoti ar ALTUM finansiālo atbalstu programmas «Atbalsts start-up uzņēmumu apmācībai» ietvaros.

Šis ir «TechHub Riga» līdzdibinātāja Andra Bērziņa stāsts par darbu ar īpašu misiju – veicināt tehnoloģisko uzņēmumu rašanos un vairot to veiksmes stāstus, iedvesmot jaunos un topošos uzņēmējus un palīdzēt piesaistīt investorus.

Intervijas ar uzņēmējiem rubrikā «Stāsti par attīstību» piedāvā Attīstības finanšu institūcija ALTUM, kas finanšu instrumentu veidā (aizdevumi, garantijas, riska kapitāls u.c.) sniedz valsts atbalstu uzņēmējiem. Noskaties ALTUM piedāvātās intervijas ar uzņēmējiem un iedvesmojies arī sava uzņēmuma attīstības plānu īstenošanai!

Uzzini vairāk par ALTUM piedāvājumu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu