2008. gada nominācijas sieviešu pasaulē (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis gads bijis visai raibs un notikumiem bagāts slavenību aprindās, tāpēc nebija viegli izcelt notikumus slavenību aprindās. Centāmies radīt pēc iespējas dažādākas nominācijas notikumiem un personībām, kas raksturo daiļā dzimuma intereses, dzīvesstilu un sasniegumus pasaulē.

Gada šķiršanās: Madonnas un Gaja Ričija idilles beigas

Pāra astoņus gadus ilgusī laulība šķirta nepilnu mēnesi pēc paziņojuma par attiecību pārtraukšanu. Abas puses mierīgā ceļā vienojušās par mantas sadalījumu un bērnu aizbildniecību. Pāra kopīgais dēls Roko (8 g.v.) un adoptētais afrikāņu mazulis Deivids Banda (3 g.v.) paliks abu dalītā aizbildniecībā, bet Madonnas meita Lurdesa (12 g.v.) no iepriekšējām attiecībām paliks dziedātājas aizbildniecībā. Lai gan šķiršanās detaļas netiek publiski izpaustas, prese ziņo, ka Ričijs atteicies no Madonnas naudas, kaut gan pēc likuma viņš varēja pretendēt uz pusi no popkaralienes 440 miljonu dolāru bagātības. Lūk, kur īsts vīrieša pašlepnums!

Gada ietekmīgākais mazulis: Suri Krūza

Aktieru pāra Toma Krūza un Keitijas Holmsas divgadīgā atvase Suri Krūza pat pārspējusi Holivudas superpāra Breda Pita un Andželinas Džolijas bērnus (Šilo, Zaharu, Paksu), kuri “Forbes” ikgada topā ieņem otro, trešo un ceturto vietu. Suri ar īpaši stilīgo apģērbu, savdabīgo matu griezumu regulāri nonāk mediju uzmanības lokā. Starp ietekmīgākajiem bērniem vecumā līdz pieciem gadiem iekļuvis arī Madonnas un Gaja Ričija adoptētais afrikāņu mazulis Deivids Banda, aktrises Mišelas Viljamsas un mirušā aktiera Hīta Ledžera meitiņa Matilde Rouza Ledžera, kā arī Britnijas Spīrsas un viņas bijušā vīra Kevina Federlaina vecākais dēls Šons Prestons Federlains.

Gada lēdija: Mišela Obama – pirmā melnādainā lēdija

Beidzot tas ir noticis – pirmo reizi ASV vēsturē Baltajā namā sāks saimniekot afroamerikāņu pāris - Baraks un Mišela Obamas. Pirms tam viņu dzīvē bijuši gan citi triumfāli notikumi, gan nogurdinoša cīņa ar aizspriedumiem un naidu. Tomēr neticamais ir piepildījies un jau no šā gada sākuma Amerikas Savienoto Valstu iedzīvotājus turpmāk uzrunās un sveiks melnādaina pirmā lēdija - Mišela Obama. Jāatzīst, ka šīs izmaiņas ir tīkamas arī pasaules modes namiem, kuri jau aktīvi sākuši veidot pirmās lēdijas garderobi. Kurš būs viņas dizainers, vēl nezinām, jo par to vēl noris spraiga cīņa!

Gada sieviešu kino: Sekss un lielpilsēta

Šā gada maija sākumā pasaules pirmizrādi Londonā piedzīvoja viena no gaidītākajām t.s. sieviešu kinolentēm “Sekss un lielpilsēta”. Filma veidota pēc visā pasaulē populārā tāda paša nosaukuma amerikāņu televīzijas seriāla, kas tika demonstrēts no 1999. līdz 2004. gadam un stāstīja par četru draudzeņu dzīvi Ņujorkā. Filma Amerikā vien nopelnīja 56 miljonus ASV dolāru (25,3 miljonus latu). Prieki nebeidzas, jo amerikāņu aktrise Sāra Džesika Pārkere apstiprinājusi plānus uzņemt šogad uz ekrāniem iznākušās filmas "Sex And The City: The Movie" turpinājumu.

Gada skaistuma apdrošināšana: Heidijas Klumas kājas par 2,2 miljoniem dolāru

Vācu supermodele Heidija Kluma šogad apdrošinājusi savas kājas par 2,2 miljoniem dolāru. Interesanti, ka labā kāja apdrošināta par 200 000 dolāru lielāku summu nekā kreisā! Kreisās kājas apdrošināšanas cena ir zemāka, jo uz tās ir neliela rēta. Tāpēc jau ir teiciens, ka rētas rotājot vien mūsu stipro dzimumu!

Gada modes kliedziens: Viktorijas Bekhemas augstās bezpapēžu kurpes

Futbolista Deivida Bekhema sieva, bijušās grupas “Spice Girls” dalībniece Viktorija Bekhema pārspējusi visus pēdējā laika augstpapēžu kurpju „rekordus”. Kādā no modes prezentācijām viņa ieradās šokējošos apavos, kuru autors ir dizainers Antonio Berardi. Apbrīnojami, kā Bekhema spēja pārvietoties 14 cm augstos apavos, kuriem nav papēža.

Gada negaidītākās kāzas: Meraija Kerija slepeni apprecas ar reperi Niku Kenonu

Un runā vēl, ka romantikai nav dzinējspēka! Amerikāņu popzvaigzne Meraija Kerija (39 g.) slepeni apprecējās ar reperi un aktieri Niku Kenonu (27 g.), kuru pirms dažām nedēļām satika videoklipa uzņemšanas laikā. Par mīlestības apliecinājumu abi izvēlējušies tetovējumus – jaunā vīra plecu rotā Meraijas vārds, bet sievas muguras lejasdaļu teksts “Mrs Kenona”. Kā stāsta jaunlaulāto draugi, tā bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena, jo, pazīstot abus, kas tāds bijis neiedomājams!

Gada mākslas darbs: zelta Keitas Mosas skulptūra

Britu muzejā atklātā 1,5 miljonus sterliņu mārciņu (1,3 miljonus latu) vērtā britu supermodeles Keitas Mosas skulptūra ir no tīra zelta. Piecdesmit kilogramu smagā darba “Siren” (Sirēna) autors ir mākslinieks Marks Kvins, kurš jau iepriekš tika veidojis Mosas skulptūru. 2006.gadā viņš izveidoja skulptūru "Sphynx" ("Sfinksa"), kurā modele attēlota sarežģītā jogas pozā ar kājām un rokām aiz galvas.

Gada seksa simbols: modele Karolīna Kurkova

Čehu supermodele Karolīna Kurkova telekanāla “E!” aptaujā atzīta par pasaulē seksīgāko sievieti. Apakšveļas giganta "Victoria''s Secret" modes skatēs bieži redzamā modele pasaules seksīgāko sieviešu aptaujā pārspējusi iepriekšējo gadu seksa simbolus - Andželinu Džoliju, Skārletu Johansoni, Heidiju Klumu, Penelopi Krusu, Šakiru, Manuelu Arkuri u.c. Čehija nu var gavilēt!

Gada modes zaudējums: Īva Senlorāna aiziešana aizsaulē

71 gada vecumā 1. jūnijā no šīs pasaules aizgāja pasaulslavenais franču modes dizainers Īvs Senlorāns, kurš tika uzskatīts pa vienu no dižākajiem modes dizaineriem 20. gadsimtā. Lai gan Senlorāns pēc 40 modē pavadītiem gadiem 2002.gadā aizgāja pensijā, viņš joprojām bija viens no ietekmīgākajiem pasaules modes dizaineriem.

Gada seksīgākais vīrietis: Hjū Džekmens

Žurnāla "People" veidotajā ikgadējā sarakstā par seksīgāko vīrieti šogad atzīts austrāliešu aktieris Hjū Džekmens. Atgādinām, ka pagājušajā gadā šo titulu ieguva aktieris Mets Deimons, kas pasaulē iemīļots ar savu puiciski saldo un nevainīgo tēlu. Jāatzīst, ka šogad sievietes seksa simbolu saskata vīrišķīgākos vaibstos. Zemāko vietu ieguvēju rindās lasāmi tādi pasaulē zināmi vārdi kā Daniels Kreigs, Džonijs Deps, Havjers Bardems, Sīls, Roberts Daunijs juniors, Vils Smits, Kristians Beils un Deivids Bekhems.

Gada ieguldījums: bērnu bums!

Šis gads bijis patiesi labvēlīgs daudzu mazuļu dzimšanai slavenību aprindās, turklāt aktrise Andželina Džolija un dziedātājas Dženifera Lopesa un Līza Marija Preslija pat pasaulē laidušas dvīņus! Šogad par māmiņām kļuvušas: Džesika Alba, Nikola Kidmena, Keita Blanšeta, Džiliana Andersone, Torija Spelinga, Gvena Stefanija, Halle Berija. No sirds novēlam mazuļiem veselību, bet mammām izturību!

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu