Notiks labestības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" noslēguma pasākumi (14)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien laukumā pie Latvijas Nacionālās operas būs iespējams vērot labestības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" noslēguma pasākumus.

Labestības akcijas noslēguma pasākumu gaitā darbosies Eņģeļu darbnīca, īpašs Labestības tirdziņš un speciāli mazajiem apmeklētājiem tiks organizētas rotaļas. Bet tie, kuri vēlēsies palīdzēt, ziedojot grāmatas, autiņbiksītes vai apģērbu, būs aicināti tās atstāt speciālā labdarības auto.

Labestības ziedojumu vākšanā sacentīsies grupa "Z-Scars" pret "Logo" un raidījuma "Tautas Balss" vadītāji Elīna Doļģe un Māris Grigalis pret raidījuma "Degpunktā" duetu Inesi Supi un Kārli Seržantu.

Spēlēs un dziedās grupas "Z-Scars", "Logo", "Triānas parks", Mateja draudzes jauniešu ansamblis, bērnu ansambļi "Pekšņi" un "Knīpas un knauķi", kā arī LNT pozitīvo emociju šova "Latvijas Zelta talanti" dalībnieki. Vakara koncertā uzstāsies "Putnu balle", Kristīna Zaharova, Liene Zostiņa, "beat box" apvienība "PeR!", sociālās aprūpes centra "Saules" orķestris, Leļļu teātra aktieri ar Raimonda Paula dziesmām, Aleksanda Kurusova, Roberto Meloni, Laura Kosīte un Ralfs Rubenis.

Piedalīties atraktīvās rotaļās un dejās aicinās folkloras kopas "Grodi", "Budēļi", "Dandari", Kārļa Videnieka Rīgas 77.vidusskolas folkloras kopa, kā arī Rīgas Skolēnu pils folkloras kopas "Kokle" un "Uguntiņa".

Labestības maratona noslēgumā būs iespējams piedalīties arī Liepājā, Valmierā, Ludzā un Rēzeknē, kur speciāli šai labestības akcijai notiks pasākumi, kā arī būs iespēja ziedot Eņģeļu bērniem. Liepājā, Latvijas 1.rokkafejnīcā, notiks Liepājas mūziķu koncerts, Valmieras galerijā "Valleta" koncertēs Valmieras mūziķi, bet Ludzas Romas katoļu baznīcā priecēs Latgales koru koncerts.

Labestības maratona noslēgums norisināsies Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē plkst. 20.20, kas būs vērojams arī LNT tiešraidē.

Ziedojumi tiek vākti trīs gadus vecajam Dāvidam, piecus gadus vecajai Paulai Luīzei, divarpus gadus vecajai Zanei, piecus gadus vecajam Mārim un 24 gadus vecajam Jānim. Kopā nepieciešams saziedot 42 396,95 latus. Ziedot iespējams arī portālā "ziedot.lv", veikalu "Rimi" kasēs, "Swedbank filiālēs" un, zvanot uz tālruni 90 00 63 83, tādējādi veltot labdarībai vienu latu.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu