Izdots "Riga Beauty" kalendārs (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kalendāra „ Riga Beauty-2007" pirmajā izdevumā tika nofotografētas 12 modeles jeb vienas no skaistākājām, dzīvē un karjerā veiksmīgas sabiedrībā vairāk vai mazāk zināmas sievietes.

Par modeļiem kļuva: Zane Bērziņa – biznesa sieviete un brendu „Emīla Gustava šokolāde” un „Stendera ziepju fabrika” īpašniece; televīzijas dīva Jana Duļevska; sabiedrības dāma un uzņēmēja – Jeļena Puškareva; mūzikla „Kabarē” zvaigzne un jaunā dziedātāja Aija Vītoliņa, vairāk pazīstama ar vārdu Amber; uzņēmēja un ekonomikas maģistre – Viktorija Iļjina; Biznesa dāma – Natālija Ogorodņikova; sportiste un Latvijas tenisa pirmā rekete – Līga Dekmeijere; psiholoģe un sabiedrības dāma – Ksenija Mlikova; dziedātāja – Yana Kay; titula „Miss World University” īpašniece un modele – Jūlija Djadenko; viena no galvenajām aģentūras „Natalie” modelēm, topmodele – Žaklīna Oloničeva; populārā Latvijas teātra un kino aktrise – Rēzija Kalniņa.

Prezentācijā tika demonstrēts jauns brends ar nosaukumu „Riga Beauty”, kurš kopš šā brīža būšot ikgadējs, tiesa, ar ierobežotu tirāžu, stāsta pasākuma organizatori.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu